Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mayra Tem Expres Residence 116 kişiye özel ödeme planları

Satın alımlarda ek yüzde 1 indirim sunan Mayra Tem Expres Residence 116 projesi, şehrin merkezî bir konumunda bulunuyor. Metro istasyonunun yanı sıra havalimanı, AVM ve üniversiteleri çevresine alan proje, kişiye özel ödeme planları sunuyor.

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı projedeki 5 bin 817 metrekarelik arsa alanının 4 bin 863’ü yeşil alanlara ayrıldı. Küçükçekmece’ye konumlandırılan projedeki iki blok içinde 116 adet daire bulunurken her daireye ikişer araçlık otopark alanı düşünüyor. Ayrıca, projede, misafir otoparkı da bulunuyor.

Projedeki sosyal aktivite alanları

Avrupa Yakası’na inşa edilen Mayra Tem Expres Residence 116 projesinde çocuklara özel açık yüzme havuzu bulunuyor. Kapalı yüzme havuzunun da yer aldığı projedeki kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sinema odası, çok amaçlı spor sahası, açık fitness alanı, biyolojik gölet, Kelebek Bahçesi, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu ve kaykay pisti konut sakinlerine hizmet veriyor.

Ayrıca, havuz başında özel sosyal alanın da yer aldığı projedeki site alanında kamelyalar bulunuyor.

Mayra Tem Expres Residence 116 projesinde evler

Her daireye özel deponun ve ziynet kasasının bulunduğu projedeki konutlar, ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre setiyle teslim ediliyor. Metro istasyonuna 800 metre uzaklıkta bulunan projedeki blokların birinde net 79.12 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 daireler, diğerinde ise net 90.61 metrekare değerinde alana sahip 3+1 daireler yer alıyor.

A Blok’ta yer alan üç odalı ve bir salonlu daire tipinde ek olarak ebeveyn banyosu bulunuyor.

Proje nerede inşa edildi?

Mayra Yapı tarafından inşa edilen proje, Atatürk Havalimanı’na beş dakikada ulaşım imkânı sunuyor. Basın Ekspres Yolu’na 350 metrelik; TEM Karayolu’na 3, E5 Karayolu’na ise 4 kilometrelik mesafede bulunan proje; kolejlere ortalama beş dakikalık uzaklıkta.

Satış ofisi adres: Halkalı Merkez Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Tığılay Sokak, Küçükçekmece/İstanbul

Telefon: 444 3 173

Taşınmaz Haber