Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

MB Verde Evleri 24 ay sıfır faiz fırsatıyla satışta

MB Verde Evleri projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Mersin’in Mezitli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Oktay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 43.000 metrekarelik alan üzerinde 12 blok ve toplam 248 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

43.000 metrekarelik alan üzerinde 12 blok ve toplam 248 adet daire bulunmaktadır. 4 adet kule blok ile 8 adet yatak blok olarak inşa edilmiştir. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 148 ile 200 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 195 ile 200 metrekare arasında değişmektedir. Peyzaj ile birleştirilmiş bahçe katı daireler de bulunmaktadır. Bahçe katı dairelerin 20 metrekarelik bahçe kullanım alanı mevcuttur. Üstelik 43.000 metrekareye ek olarak yan tarafındaki 20.000 metrekarelik Bülent Oktay-Neşe Oktay park alanı Oktay İnşaat tarafından yapılacaktır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sitede 25.000 metrekarelik yeşil alan bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; açık hava sineması , açık yüzme havuzu , fitness salonu , kafe , çocuk oyun parkı, mini süs göletleri , tenis kortu , basketbol sahası, evcil hayvan parkı ve mini golf sahası bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

MB Verde Evleri konumu hakkında

Proje, Mersin’in Mezitli İlçesi Eski Mezitli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde eğlence merkezi, market, semt pazarı, cami ve okullar bulunmaktadır. Sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

MB Verde Evleri fiyatları ne kadardır?

MB Verde Evleri projesinde yüzde 33 peşinat 24 ay vade ile 0 faizli satışlar yapılmaktadır. Projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Büyüklükleri ise 148 ile 200 metrekare arasında değişmektedir. Bu dairelerin fiyatı 2.950.000 TL ile 4.250.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 324 473 22 44 veya 0 533 490 77 15 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…