Kategoriler
Proje Haberleri

Medeniyetler Çengelköy taksitli ödeme imkanıyla satışta

Medeniyetler Çengelköy projesi deniz ve doğa manzarasına sahip yapısı ile eşsiz bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Medeniyetler Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.900 metrekarelik arsa alanı üzerinde 5 blok ve toplam 62 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin ise 2 artı 1’den 8 artı 2’ye kadar seçenekleri mevcuttur. Özel bir yaşam sunan bu proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Medeniyetler Yapı İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 3.900 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında her biri 5 katlı 5 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda ise toplam 62 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler normal ve dubleks olmak üzere 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1, 5 artı 2, 6 artı 2 ve 8 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik satışa sunulan bu dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekare ile 403 metrekare arasında değişmektedir.

24 saat kameralı güvenlik sistemi ile korunan projede her daireye özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde Türk hamamı, sauna, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Aynı zamanda yürüyüş yolu ve bisiklet yolu gibi olanaklar da yer almaktadır. Konutlar, akıllı ev sistemleriyle donatılmıştır. Üstelik harika boğaz manzarasına sahip terasları bulunmaktadır. İç mekanlarda beyaz eşya, giyinme odası, kiler, gömme dolap ve vestiyer gibi olanaklar mevcuttur. Bunun yanı sıra şömine, panjur, çamaşır odası, barbekü, görüntülü diafon ve jakuzi gibi lüks özelliklerle donatılmıştır.

Medeniyetler Çengelköy konumu hakkında

İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde yer alan proje Güzeltepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çengelköy merkezinde, sahile 700 metrelik mesafededir. Üstelik projede konutlar deniz, şehir ve peyzaj manzarasına sahiptir. Namazgah Otogarına ve minibüs durağına 1 dakika mesafededir. Ayrıca hastanelere, boğaz köprüsüne, metrobüs durakların ve alışveriş merkezlerine 5 ila 10 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Medeniyetler Çengelköy fiyatları ne kadar?

Medeniyetler Çengelköy projesinde yüzde 50 peşin 12 ay firma bünyesinde vade farkı uygulamadan taksit imkanı bulunmaktadır. Proje kapsamında 3 artı 1, 4 artı 1, 5 artı 2 ve 6 artı 2 konut tiplerinde sahip daireler satışa sunulmuştur. Bu dairelerin fiyatı ise 13.605.000 TL ile 31.240.000 TL arasında değişmektedir. Üstelik söz konusu proje vatandaşlık ve oturma iznine uygundur.

Bu proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0850 259 03 04 ve 0534 734 56 62 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…