Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Megapol Çarşı Kule yaşam başladı

Ofis ve ticari ünitelerden oluşan Megapol Çarşı Kule projesinde yaşam başladı. Megapol Group tarafından inşa edilen proje, 5 bin 477 metrekare büyüklüğündeki arsa alanında bulunuyor.

Az katlı tek kuleden oluşan projedeki blokun kat alanı ise bin 280 metrekare değerinde yer alıyor. Konak’a 10 dakikalık, Karşıyaka’ya 15 dakikalık, Liman ve Alsancak’a ise beşer dakikalık mesafelerde bulunan projeden metro hattına, yürüyerek kısa sürede ulaşılabilir.

Megapol Çarşı Kule teknik donatılar

Kuledeki bir katın tamamı konferans ve toplantı salonları için ayrıldığı projede, müstakil klima ve iklimlendirme sistemi de yer alıyor. Elektrik kesintilerini önlemek için kuleye özel ayrılmış elektrik trafo ve jeneratör bulunuyor.

Ayrıca, su deposu ve basın regülatörüyle de su kesintilerinin önüne geçiliyor. Kuledeki frekans kontrollü asansörler, yüksek hıza sahip durumda. Projede yer alan farklı internet sağlayıcıları sayesinde internet hizmeti, kesintisiz olarak sunuluyor.

Bina ve otopark giriş ve çıkışlarında kamera kontrol sisteminin yer aldığı projede, otomatik yangın tanıma ve söndürme sistemi bulunuyor. Projedeki güvenlik hizmetleri aralıksız olarak hizmet veriyor.

Projedeki ofis seçenekleri neler?

İzmir’de inşa edilen Megapol Çarşı Kule projesindeki ofisler tipleri Ofis ve Premium Ofis olmak üzre ikiye ayrılıyor. Premium Ofis tipleri, home ofis tarzında kullanılabiliyor. Bu konut tipleri, kişiye özel olarak dizayn edilebiliyor.

Ofis tipleri 7’nci kat ile 15’inci kat arasında bulunuyor. Premium Ofis tipleri ise 16’ncı ve 21’inci katlar arasında yer alıyor.  Ofis ve Premium Ofis tipindeki konutların büyüklüğü brüt 99 metrekare ile brüt 224 metrekare değerleri arasında bulunuyor.

Megapol Çarşı Kule nerede?

Proje alanından Basmane ve İZBAN Hilal Tren İstasyonu’na beş dakikada ulaşılabiliyor. Proje, Halkapınar Metro ve İZBAN Tren istasyonlarına 15’er dakikalık mesafelerde bulunuyor.

Adres: Halkapınar Mahallesi, 1203/11. Sokak, No: 5-7 Konak/İzmir

Telefon: 444 91 90