Kategoriler
Proje Haberleri

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta

Megapol Group tarafından inşa edilen Megapol İzmir Cadde Evleri projesi satışa sunulmuştur. İzmir konut projesi İzmir İli, Konak İlçesi, Halkapınar Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesinin teslim tarihi ve konumu hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır. İşte söz konusu konut projesi hakkında tüm detaylar.

Megapol İzmir projesi konut, iş, kültür, sanat, spor, eğlence ve alışverişin tüm renklerini bir araya getirmektedir. Konut projesi Megapol Group firması güvencesiyle İzmir’in yeni kent merkezinde yer alan heyecan verici bir projedir. Bu eşsiz proje, 3 kule bloğundan meydana gelmektedir. Söz konusu konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçenekleriyle farklı ihtiyaçlara hitap etmektedir.

Konut projesinde a plus rezidanslar, a plus ofisler, premium rezidanslar, premium ofisler ve cadde evleri daireleri yer almaktadır. A plus rezidanslar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. A plus ofisler 90, 175 ve 235 metrekare büyüklüğündeki ofislerden oluşmaktadır. Premium rezidanslar 2+1, 3+1 ve 461 tip dairelerden oluşmaktadır. Premium ofisler 350 ve 360 metrekare büyüklüğündeki ofislerden meydana gelmektedir. Ayrıca cadde evleri ise 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelemtedir.

Teslim tarihi olarak ise projenin Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu!

A Plus rezidanslarda 1+1’den 4+1’e kadar konut tipleri bulunurken, ofis ve premium ofis seçenekleri de beklentilerinizi karşılamak üzere tasarlanmıştır. Tamamı balkonlu A Plus ve premium rezidans daireleri ve ofislerden oluşmaktadır. Ayrıca sanat, spor, lezzet, alışveriş ve konforu her adımda yaşatacak zengin sosyal alanlar yer almaktadır. Ve ayrıca büyüleyici İzmir manzarası, modern mimarisi ve benzersiz konumu ile konut projesi dikkatleri üzerine çekmektedir.

Megapol İzmir Cadde Evleri projesinde tamamı balkonlu kuleler yer almaktadır. Ayrıca yüksek tavanlı iç mekanlar, maksimum deprem dayanımı, yangın söndürme sistemleri yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca hızlı asansörler, bağımsız klima ve iklimlendirme sistemleri mevcuttur. Proje ayrıca kapalı ve açık otopark ve 7/24 güvenlik sistemi ile donatılmıştır.

Megapol İzmir Cadde Evleri nerede yer alıyor?

İzmir konut projesinin konumu oldukça avantajlıdır. Halkapınar İzban İstasyonu, Halkapınar Metro Durağı, Halkapınar Tramvay Durağı’na yakın bir konumdadır. Ayrıca Halkapınar Hızlı Tren Durağı ve Halkapınar Otobüs Terminali’ne sadece 1 dakika uzaklıktadır. Ve ayrıca İzmir Limanı 5 dakika, Karşıyaka 15 dakika, Bornova 10 dakika ve Havalimanı 15 dakika uzaklıkta bulunmaktadır.

Konut projesi Halkapınar Mahallesi, Pakistan Bulvarı, No: 19 35170 Konak / İzmir adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje hakkında daha detaylı bilgi için 444 91 90 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…