Kategoriler
Proje Haberleri

Melisa Konakları Kayseri kalan son villa satışta

Melisa Konakları Kayseri projesi doğa ile iç içe konumda olan yaşam alanları ile modern bir villa projesidir. Son villası ile sahibini bekleyen proje yüksek kalitede bir yaşam standardı sunmaktadır. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sedat Kılınç İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında birbirinden bağımsız 52 adet villa bulunmaktadır. Bu villaların 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar farklı seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sedat Kılınç İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında modern mimariye sahip birbirinden bağımsız 52 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen villaların 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 olmak üzere farklı tipte alternatifleri mevcuttur. 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 202 metrekaredir. 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 220 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 295 ile 303 metrekare arasında olmaktadır. Villaların 7/24 kamera sistemi ile güvenliği sağlanmaktadır. Her villaya özel giriş alanı ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villanın kendine ait 900 metrekarelik bahçe alanı yer almaktadır. Bununla birlikte geniş bir peyzaj alanı bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Melisa Konakları Kayseri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Eğribucak Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje doğa ile iç içe bir konumda ve yoğun yeşil alanlara sahip bir bölgede yer almaktadır.

Melisa Konakları Kayseri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Son villası ile sahibini bekleyen projede avantajlı fiyatlar mevcuttur. Brüt 295 metrekare olan 5 artı 1 villa tipindeki konutun fiyatı 5.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (352) 333 30 20 veya 0 (507) 620 33 44 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…