Kategoriler
Proje Haberleri

Melissa Park 2 yeni etabı ile satışta

Melissa Park 2 projesi isminden anlaşılacağı üzere 2. Etap projesi olarak satışa sunuluyor. Projenin konumu Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Yades İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan 5 blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yades İnşaat firması güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında her biri 8 katlı olmak üzere 5 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda ise modern yapıda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 135 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Jet grout uygulanan binalarda C/40 beton kullanılmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Söz konusu proje geniş sosyal olanakları ile dikkat çekmektedir. İçerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, basketbol sahası, kamelyalar ve ferah yeşil alanlar bulunmaktadır. Tüm bloklarda 2 adet asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ferah balkonlara sahip dairelerde 2 adet banyo yer almaktadır.

Melissa Park 2 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Aydın’ın Efeler İlçesi Ata Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çevre Yolu konumlanan proje doğa manzarasına sahiptir. Üstelik çevresinde belediyeye ait park alanı ve yeşil alanlar bulunmaktadır.

Melissa Park 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca araç takası imkanı bulunan projede fiyatlar kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 160 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (256) 212 14 41 veya 0 (544) 214 09 55 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…