Kategoriler
Proje Haberleri

Menderes Olive Garden Villaları satışları devam ediyor

İzmir İlinin Menderes İlçesinde Menderes Olive Garden Villaları projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Harun Karakaya İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Modern mimarisi ile dikkat çeken villa projesi pek çok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarmaktadır. Söz konusu olan projedeki villalar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Proje özellikleri neler?

Projedeki hemen teslim durumundaki villalar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen ev sahiplerinin ilgisini çekmektedir. Aynı zamanda proje toplam 2 bloktan meydana gelip, her blokta 4 adet tripleks villa bulunmaktadır. Bütün villalar bahçeli ve müstakil yüzme havuzludur.

Söz konusu olan projedeki villalar tek tip villa seçeneğinden oluşmaktadır. Menderes villa projesinde yer alan villalar 3+1 tripleks villa olarak inşa edilmiş durumdadır. Ayrıca villaların büyüklükleri brüt 200 metrekare olarak tasarlanmıştır. Özel peyzaj mimarisine sahip olan villaların terasları da dikkat çekmektedir.

Menderes Olive Garden Villaları fiyatları ne kadar?

Proje kapsamındaki villaların fiyatları villanın bulunduğu konum ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Aynı zamanda bulundukları bloğa göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden projede yer alan villaların fiyatları 2 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Menderes Olive Garden Villaları nerede yer alıyor?

Villa projesi, Menderes Altıntepe Mahallesinde konumlandırılmıştır. Hava alanın yakın bir lokasyonda yer alan proje ayrıca Menderese Devlet Hastanesi, belediye, kapalı Pazar yeri gibi noktalara da oldukça yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0530 948 50 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…