Kategoriler
Proje Haberleri

Mercan Life City satışları başladı

Mercan Life City projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mercanoğlu İnşaat Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve oturma alanları gibi ortak alanlar bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa, merdiven, tutamak, tuvalet mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Kiler alanı ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Mercan Life City konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Beykent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Projenin ön tarafında 100.000 metrelik park alanı bulunmaktadır. Muhitinde temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, tramvay, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mercan Life City fiyatları ne kadardır?

Mercan Life City projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 232 15 64 veya 0 (533) 404 93 84 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…