Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mercan Village projesinde akıllı ev sistemleri

Mercan Village konut projesi İstanbul Tuzla’da Şengüller İnşaat tarafından ortaya atılmıştır. Oldukça lüks olan bu konut projesinde sizleri birbirinden çeşitli hizmetler ve A konut segmentine sahip daireler beklemektedir. Anahtar tesliminin hemen yapıldığı konut projesinden ev sahibi olmakta gecikmeyin.

Mercan Village proje özellikleri

İstanbul Tuzla ilçesinde yer alan konutlar oldukça lüks görüntüsü ile dikkat çekiyor. Teslim tarihinin hemen olarak belirlendiği projede inşaat tamamlandı. Toplamda 11 adet daire bulunan Mercan Village konut projesinde, konutlar A segmenti üzerinden belirlenmiştir. 5 katlı bu güzide yapıların metrekare değeri 9 bin 32 TL üzerinden açılıyor.

Ada ve deniz manzarasının keyfini sonuna kadar alabileceğiniz bir alanda konumlandırılan konutlarda panaromik görüntü sizleri beklemektedir. Kentin karmaşasından ve insan yoğunluğundan bunalan bünyeler için adeta sihirli bir dünya vaat ediliyor.

24 saat güvenlik ve kapıcı hizmeti sayesinde isteklerinizden asla geri kalmayacaksınız. Akıllı ev sistemleri ile donatılmış konutlarınızda yaşam oldukça kolay. Isıtmalı (ısı pompalı) ve jakuzili özel havuzlar kişiye özel villalar içerisinde yer almaktadır. Her villanın kendine özgü bahçe sulama sistemi olması da diğer ayrıcalıklarınız arasında sayılıyor.

Her villaya en az 3 araçlık kapalı otopark alanı düşmekle birlikte, İspanya menşeli ithal tekerlekli sandalye ile girilebilen asansörler sizleri beklemektedir. Multi sistem akıllı klimalar ile iç donanımı tamamlanmış olan villalarınızda, üst segment yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır.

Ayrıca üst segment, birinci kalitede ankastre cihazlar villa içlerinde anahtar teslimiyle birlikte yapılıyor. Sessiz çalışan elektrikli panjurlar sayesinde gündüz-gece demeden kendi pencerelerinizin kontrolünü üstlenebilirsiniz. Ayrıca tüm donanıma yeterli gelen jeneratör sistemi ile elektrik sorunlarının önüne geçilecektir.

Projede sahip olunan ulaşım imkanları

İskanlı, tapuya şerhli villalar ayrıca birçok ulaşım imkanlarına da sahip bölgede yer alıyor. Mercan Village çevrede yer alan hastane ve okullara yalnızca 10 dakikalık bir mesafede bulunmaktadır. Aynı zamanda sahil yoluna olan 10 dakikalık mesafeye artı 10 dakika süre daha eklediğinizde Sabiha Gökçen Havalimanı’na varmaktasınız.

Deniz kıyısına yalnızca 3 dakikalık mesafede olan Mercan Village, Viaport Marina’ya ise yalnızca 7 dakikalık bir uzaklıkta yer alıyor. Deniz otobüsünden kolaylıkla yarar sağlayabileceğiniz bölgede, ulaşım yalnızca 5 dakikaya düşmüştür. Metro imkanı bulunan konumuyla Tuzla’nın parlayan yıldızından daire sahibi olmak için minimum 4.200.000 TL’yi gözden çıkarmanız gerekmektedir.

İletişim: 0850 840 65 00