Kategoriler
Proje Haberleri

Meriç Park Life satışları başladı

Meriç Park Life Edirne Keşan’da yer almaktadır. Özbingöl İnşaat LTD. ŞTİ tarafından hayata geçirilen bir projedir. Projenin tamamı dubleks dairelerden oluşmaktadır. Ferah ve lüks dairelerden oluşan projenin detayları, büyüklükleri, özellikleri ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Meriç Park Life toplam 10 bloktan oluşmaktadır. Bu bloklarda 64 adet dubleks daire bulunmaktadır. Dairelerin tamamında iki adet balkon bulunmaktadır. Bu balkonlar alt katta teras balkonu ve üst katta geniş balkon olarak bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış kullanımına uygundur. Binalarda hem ısı hem ses yalıtımı vardır. Salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Balkonda ek olarak barbekü alanı mevcuttur. Konutlarda dökümlü, kazanlı, camlı şömine bulunmaktadır. Isıtma şömine ile sağlanmaktadır. Ayrıca doğalgaza ve elektrikli kombiye uygun kalorifer sistemi de hazırlanacaktır. Yazın serinlemek içinse isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır.

Meriç Park Life sitesinde araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Site içinde geniş peyzaj alanları vardır. Bu alanların içinde açık yüzme havuzu da bulunmaktadır. Havuz kenarında palmiye ağaçları bulunacaktır. Dairelerin tamamı deniz manzaralı olup teras ve balkonlardan bu manzara izlenebilecektir.

Meriç Park Life fiyatları ne kadar?

Proje Edirne merkeze yaklaşık 150 kilometre uzaklıktadır. İstanbul’a ise 250 kilometre mesafede yer almaktadır. Deniz manzaralı olan dairelerden önemli yerlere ulaşım hem özel araçla hem de toplu taşıma araçları ile yapılmaktadır. Proje konumu özellikle yaz ayları için çok avantajlıdır. Dairelerde hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür.

Meriç Park Life daireleri 2 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Daireler brüt olarak 110 metrekare büyüklüğündedir. Net olarak 100 metrekare büyüklüğe sahiptir. Daireler şu anda 2 milyon 350 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Satışlar banka kredisine uygundur. Ayrıca uygun koşullarda araç takası değerlendirme imkanı da sağlanmaktadır. Dairelerin fiyatları ve ödeme avantajları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (538) 302 11 17 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız