Kategoriler
Proje Haberleri

Merit Yaşamkent kişiye özel ödeme planı ile satışta

 Merit Yaşamkent projesi yaşamı kolaylaştıran ve ihtiyaçları karşılayan nitelikteki yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer alan proje Koca Süsler İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. 9.442 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 26 adet daire bulunmaktadır. Site içerisinde 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler ile 12 adet bağımsız bahçeli villalar bulunmaktadır. Proje yapısı hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Koca Süsler İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan proje 9.442 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Site içerisinde yatay mimari ile tasarlanmış 5 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta toplam 26 adet daire yer almaktadır. Blokta 2 farklı daire tipi ve her katta 3 adet daireye yer verilmiştir. Üstelik söz konusu daireler 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Aynı zamanda Merit Yaşamkent projesinde toplam 12 adet tam bağımsız, kış bahçeli villalar yer almaktadır. Her biri 500 metrekare arsa alanına sahip olan villalar bodrumlu ve bodrumsuz seçenekleri ile müstakil bir yapıya sahiptir.

Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 225 ile 350 metrekare olmaktadır. Site 7/24 kameralı güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Her konut için özel açık ve kapalı otopark alanı ile birlikte misafir otoparkı da mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde yürüyüş parkuru ve çocuk oyun parkı yer almaktadır. Üstelik dış özellikler içerisinde arıtma sistemi, hidrofor, jeneratör, paratoner, su deposu, asansör, yangın merdiveni, fiber internet ve uydu sistemi bulunmaktadır. Tüm konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Merit Yaşamkent konumu hakkında

Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer alan proje Dodurga Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen projede konutlar doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde çocuk oyun parkı, kuaför, restoran, alışveriş merkezi ve market gibi eğlence ve alışveriş alanları mevcuttur. Bunun yanı sıra yakın civarında kreş, cami, eczane, hastane, okullar, semt pazarı ve üniversite yer almaktadır.

Merit Yaşamkent fiyatları ne kadar?

Merit Yaşamkent projesinde kişiye özel ödeme planı ve yüksek kredi imkanı bulunmaktadır. Proje kapsamında yer alan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 12.000.000 TL ile 16.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0 (532) 420 43 67 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…