Kategoriler
Proje Haberleri

Merkez Ankara ofisleri yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta

Merkez Ankara projesi şehir merkezindeki en büyük karma yaşam merkezi olarak sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Pasifik Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Karma yaşam alanları sunan projede konut, ofis ve mağazalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Pasifik Gayrimenkul güvencesi yaşama geçirilen proje Kohn Pedersen Fox (KPF) mimari tasarımına hayat vermektedir. Tek parselde 125 dönümlük alan içerisinde karma yaşam alanları bulunmaktadır. Site içerisinde 1.578 adet konut, 1.434 adet ofis ve 206 adet mağaza bulunmaktadır. Konutların 1 artı 1’den 6 artı 1’e kadar normal ve dubleks seçenekleri mevcuttur. 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü 81.27 ile 101.89 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü 132.28 metrekare ile 137.01 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü 165.19 ile 167.03 metrekare arasında değişmektedir.

4 artı 1 dairelerin büyüklüğü 193.44 metrekare ile 223.09 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü 228.62 metrekare ile 228.76 metrekare arasında değişmektedir. Projenin ofis etabında ise 3 adet ofis bloğu konumlandırılmıştır. Bu bloklar Konya yoluna cephe olup 48 katlı süper kule, 32 katlı teras ofis ve yine 32 katlı kollektif ofis kulelerinden oluşmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca merkezi ısıtma sistemi sağlanmaktadır.

Merkez Ankara konumu hakkında

Söz konusu karma proje, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Gazi, Hipodrom Caddesi üzerinde konumlandırılmıştır. 1.700.000 metrekare büyüklüğe sahip olan Millet Bahçesi’ne komşu konumda yer almaktadır. Yeşil alanlar, çok sayıda ağaçlarla dolu yemyeşil korular, mavi göller, doğal göletler, dereler ve yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları, 4 kilometre uzunluğunda tramvay hattı gibi Millet Bahçesi sunduğu bütün bu ayrıcalıklara çok yakın konumda yer almaktadır.

Bununla birlikte çevresinde pek çok eğitim kurumu bulunmaktadır. Aynı zamanda birçok iş merkezine yakınlığıyla da dikkat çekmektedir. Sosyal alanların da merkezinde yer alan proje pek çok etkinlik alanlarına yakın mesafededir. Kültür-sanat, konser alanları, farklı medeniyetlere ait müzeler, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bulunmaktadır. Ayrıca ek olarak yapılacak kültür-sanat binaları ve yeni 19 Mayıs Stadyumu da Millet Bahçesi’nin içinde yer alıyor. Proje YHT 1.5 km, Kızılay Meydanı’na 4.3 km ve Anıtkabir’e ise 2 km mesafede yer almaktadır.

Merkez Ankara fiyatları ne kadar?

Merkez Ankara projesinde fiyatlar bulunduğu konum, cephe ve metrekaresine göre farklılık gösterebilmektedir. Projede yer alan ofis fiyatları 6.745.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca projenin teslim tarihi 2023 yılının 3. çeyreği olarak planlanmıştır. Ödeme planı olarak ise peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunulmaktadır. Veya ayrıca 36 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile ödeme imkanı bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 05 06 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…