Kategoriler
Proje Haberleri

Merkez Yaşam Konak ilk fiyat avantajıyla satışta

İzmir konut projesi İzka İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Merkez, Konak İlçesi’nde yer almaktadır. Merkez Yaşam Konak projesi ilk fiyat avantajıyla satışa sunulmuştur. Daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar, proje nerede yer alıyor? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesinde toplam üç farklı tip dairelere yer verilmektedir. Bu daire tiplerine baktığımızda 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Projede yer 1+1 tip daireler brüt 50.34 ve 55.75 metrekare büyüklüğündedir. 2+1 tip daireler brüt 69.70 ve 96.68 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3+1 tip daireler ise brüt 96.74, 117.06 ve 144.34 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Merkez Yaşam Konak projesi avantajlı konumu ve eşsiz deniz manzarası ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

İzmir konut projesi 38 katlı tek bloktan meydana gelmektedir. Konut projesi 60 bin metrekare toplam inşaat alanına sahiptir. 2 adet tenis kortunun yer aldığı projede özel spor salonu ve kapalı yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca spor salonu, çocuk oyun alanı, bisiklet park yeri ve otopark da mevcuttur.

İzmir, Konak, Kocakapı Mahallesi’nde yer alan proje 7 bin 401 metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. Merkez Yaşam Konak projesinde 313 adet daire ve 10 adet ticari ünite yer almaktadır.

Metro istasyonuna 5 dakika yürüyüş mesafesinde yer alan proje İzban’a 5 dakika mesafededir. Ayrıca proje Adnan Menderes Havalimanı’na 15 dakika, Konak İskelesi’ne 10 dakika mesafede yer almaktadır. Manisa’ya 45 dakika, Karşıyaka’ya 10 dakika, Alsancak’a 10 dakika mesafededir. Fuar İzmir’e 15 dakika, Kavram Kampüsü’ne 2 dakika, Ege Üniversitesi’ne 15 dakika mesafededir.

Merkez Yaşam Konak nerede yer alıyor?

Konut projesi İzmir İli, Konak İlçesi, Kocakapı Mahallesi’nde yer almaktadır. Yeşildere Caddesi’ne yakın bir konumda yer alan konut projesi eğitim kurumlarına, alışveriş merkezlerine, hastanelere yakın bir konumda yer almaktadır.

Konut projesi hakkında daha detaylı almak için 444 3 893 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…