Kategoriler
Proje Haberleri

Merzifon Park Modern Konutları satışları devam ediyor

Merzifon Park Modern Konutları projesi ayrıcalıklı özellikleri ve modern mimari yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Amasya’nın Merzifon İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Korkmaz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Korkmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 2 blok mevcuttur. Bu bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye 1 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik opsiyonel olarak elektrikli araç şarj ünitesi bulunmaktadır. Ortak alan içerisinde; çocuk oyun parkı, oturma alanları ve peyzaj alanı bulunmaktadır. Ayrıca her dairenin, bina giriş katında haricen 4 metrekarelik depo alanı olacaktır.

2 blokta 10 kişilik asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Daire çelik kapıları lake boyalı, ekstra güvenlikli, sertifikalı kilit tercih edilmiştir. Daire iç kapıları ise lake boyalı, kabartma çıtalı, MDF ahşap kapı tercih edilmiştir. Banyoların içerisinde banyo dolapları, temperli kırılmaz cam duşakabin, gömme rezervuarlı klozet yer almaktadır. Üstelik dairelerde aydınlatma olarak ışık bantları ve spot kullanılmıştır.

Merzifon Park Modern Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Amasya’nın Merzifon İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir.

Merzifon Park Modern Konutları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.575.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.975.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (358) 514 19 99 veya 0 (535) 661 79 29 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…