Kategoriler
Proje Haberleri

Merzifon Park Vizyon Konutları satışları devam ediyor

Merzifon Park Vizyon Konutları projesi ayrıcalıklı yaşam alanları ile Korkmaz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Amasya’nın Merzifon İlçesi’nde yer almaktadır. Proje kapsamında 12 adet daire bulunmaktadır. Üstelik daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Korkmaz İnşaat imzası taşıyan proje içerisinde yatay mimariye sahip 3 katlı blok yükselmektedir. Bu blokta ise 12 adet daire yer almaktadır. 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler lüks bir yapıya sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Sitede 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Proje içerisinde peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde ise çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. 2 blok için 2 ayrı 10 kişilik asansör yapılmaktadır. Bununla birlikte su deposu ve hidrofor sistemi yapılmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları çelik olmak üzere ekstra güvenlikli, Kale Marka Sertifikalı Kilit takılmaktadır. İç kapılar ise MDF ahşap kapı olmaktadır. Mutfak, antre, hol, balkon ve ıslak zeminlerde birinci sınıf seramikler kullanılmaktadır. Laminant parkelerde ise 31. sınıf tercih edilmektedir. Üstelik dairelerde salon, mutfak ve holde aydınlatma ışık bantları ve spotlarla sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra giyinme odası, ebeveyn banyosu ve duşakabin gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Merzifon Park Vizyon Konutları konumu hakkında

Proje, Amasya’nın Merzifon ilçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın konumda yükselen proje yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın konumda yer almaktadır.

Merzifon Park Vizyon Konutları fiyatları ne kadardır?

Merzifon Park Vizyon Konutları projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 daireler 1.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (358) 514 19 99 veya 0 (535) 661 79 29 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…