Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mesa Cadde projesinde yüzde 5 peşinat isteniyor

Önümüzdeki yılın mart ayında teslim edilmesi planlanan Mesa Cadde projesindeki ödeme planına gitmek için istenen peşinat oranı, yüzde 5 seviyesinde. Konutlar için yüzde 0.99 oranlı 120 ay taksitler oluşturuluyor.

Dairelerinin Adalar manzarasının gördüğü proje, 11 bin 669 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde bulunuyor. Arsa alanında 253 adet dairenin yer aldığı proje, Maltepe sahiline beş dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Mesa Cadde projesindeki konut seçenekleri

Mesa Mesken, Aslan Yapı ve Caba Grup tarafından imzalanan projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri net 47.14 metrekare büyüklüğü ile net 47.99 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle potansiyel alıcılarıyla buluşturuluyor.

Eğlence, eğitim ve iş yerlerine yakın mesafelerde konumlandırılan projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri net 70.81 metrekare büyüklüğü ile net 93.536 metrekare büyüklüğü arasında satışa çıkarılıyor.

Söz konusu projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tipleri net 117.17 metrekare büyüklüğü ile net 121.05 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor.

Projede hangi sosyal donatılara yer verildi?

Açık hava etkinliklerinin yoğunlukta olduğu Mesa Cadde projesindeki süs havuzlar, site alanına estetik değer katarken açık hava şöminesi, organik bahçeler, yürüyüş yolları, açık hava yoga ve pilates alanları, fitness merkezi, açık hava sineması ve çocuk parkı proje sakinlerinin hizmetine açılıyor.

Söz konusu projede mağaza ve kafeteryalara da yer veriliyor.

Mesa Cadde nerede?

Daire ve dükkân projesi olan Mesa Cadde, toplu taşıma araçlarına yakın bir konumda yer alıyor. Marmaray’ın Ayrılık Çeşmesi istasyonuna 5 dakikalık mesafede yer alan proje alanından Söğütlüçeşme metrobüs istasyonuna 15 dakikada gidilebiliyor.

Bağdat Caddesi’ne 10 dakikalık mesafede yer alan proje, E-5 Karayolu’na 4 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 20 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Proje hangi adreste yer alıyor?

Anadolu Yakası’na inşa edilen Mesa Cadde projesi,”Maltepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Maltepe / İstanbul” adresinde bulunuyor.

Telefon: 444 9 366