Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Cadde teslimleri yaklaşıyor

İstanbul şehrinin Maltepe ilçesinde Mesa Cadde projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Mesa Mesken – Aslan Yapı – Caba imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Mesa Cadde projesi bünyesinde 253 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje on altı katlı olarak tasarlandı.

Mesa Cadde daire özellikleri nelerdir?

Mesa Cadde projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 76 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiyor.

Mesa Cadde daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Mesa Cadde projesinde bulunan 1+1 konutlar 599 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 dairelerin fiyatları ise 880 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daireler de 1 milyon 619 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projedeki 4+1 konutların fiyatları ise 2 milyon 138 bin TL’den başlıyor.

Şimdi al, yarısını teslimde öde kampanyası

Satışların tüm hızıyla devam ettiği projede daire sahibi olmak için yüzde 0.79 faiz oranı ve 180 aya varan vade seçeneği ile kredi kullanma fırsatı sunuluyor.Adalar manzarası ve evinizin altın alışveriş merkezi yer alan projede dairenin şimdi alıp tutarın yarısını alım sırasında kanal yarısını ise teslimde ödeme imkanı sunuluyor.

Yüzde 1 KDV avantajı, masrafsız tapu imkanı sunulan projedeki konutların 2020 yılı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Korona virüsü salgını nedeniyle görüntülü görüşme ve web sitesinde yer alan Canlı Destek uygulamasını kullanarak satış ofisine gitmeden yetkili ile görüşerek proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak mümkün.

Projede nerede inşa ediliyor?

İstanbul, Anadolu Yakası, Maltepe’de, Bağdat caddesine 10 dakika, Marmaray’a 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne 25 dakika, sahil yoluna ise yürüme mesafesinde yer alan Mesa Cadde projesi Feyzullah Mahallesi Maltepe / İstanbul adresinde inşa ediliyor.