Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Çengelköy Bosphorus projesinde yaşam başlıyor

İstanbul, yüzyıllardır kültür, tarih ve doğal güzellikleriyle ünlüdür. İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarası, İstanbullular için eşsiz bir güzelliktir. Mesa, nitelikli yaşam alanlarını ödünsüz kalite anlayışıyla birleştirmiştir. Böylece İstanbul’un tarihi semti Çengelköy’de bir projeyi daha gerçekleştirmiştir. Mesa Çengelköy Bosphorus projesi doğa, tarih ve kültürel güzelliklerin kucaklaştığı kaliteli, çağdaş, güvenli ve huzurlu bir ortamda, mutlu bir yaşamı odağına  alan projelerinden biridir.

Kaliteli Yaşam Garantisi

Mesa Çengelköy Bosphorus projesi sadece Boğaz’a değil, İstanbul’un her noktasına yakınlığı ile de dikkat çekmektedir. İstanbul Havalimanı’na 49 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6.7 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 3.4 km uzaklıktadır. Ayrıca proje Çengelköy Sahil’e yürüyerek 15 dakikalık bir mesafededir.

Sosyal alanlar olarak projede kapalı yüzme havuzu, fin hamamı, sauna yer almaktadır. Ayrıca fitness salonu, çocuk parkı, spor ve özel peyzaj alanları, kişiye özel otoparklar mevcuttur.

Konut projesi sadece bir gayrimenkul projesi değil, aynı zamanda kaliteli yaşam garantisi sunan bir yaşam alanıdır. İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası, tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile birleşen Mesa Çengelköy Bosphorus, İstanbullulara farklı bir yaşam deneyimi sunmaktadır.

Söz konusu proje tarihi dokusu içinde modern bir yaşam sunan ve farkını yalınlığıyla ortaya koyan bir mimariye sahiptir. Projenin kendine has ve sade tasarımı bulunmaktadır. İstanbul Boğazı’nı ve boğazın her anına eşlik eden benzersiz renklerini evlerin içine, yaşamın baş köşesine davet eden büyük teraslar mevcuttur. Ayrıca geniş saçaklar ve şeffaf cepheler ile ahşap ve metal profiller kullanılmıştır.

Mesa Çengelköy Bosphorus yatırım yapmak

İstanbul, yatırımcılar için son derece çekici bir şehirdir. Mesa Çengelköy Bosphorus, yatırımcılar için de bir fırsat sunuyor. İstanbul’un tarihi semtlerinden biri olan Çengelköy’de bulunan konut projesi özellikle Boğaz manzaralı daireleriyle dikkat çekmektedir.

Ödeme planı olarak banka kredili 120 ay yüzde 1,49 vade oranı ile satışlar devam etmektedir. Konut projesinde sınırlı sayıda stok daireler de yatırımcılara avantaj sağlamaktadır. Ayrıca yatırımcılar, konut projesinde benzersiz mimarisi, konumu, kalitesi ve sunduğu yaşam tarzı ile yüksek bir getiri elde edebilirler.

Sonuç olarak Mesa Çengelköy Bosphorus projesi, İstanbul’un tarihi semti Çengelköy’de eşsiz bir yaşam deneyimi sunmaktadır. Denizi içine alan butik daireleri, yatay mimari anlayışı, sade ve şık tasarımı sunmaktadır. Ayrıca sosyal imkanları, yeşil alanları ve sürdürülebilir yaşam felsefesi mevcuttur. Böylece proje İstanbul’da birçok kişinin hayalini kurduğu yaşam tarzını sunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 9 366 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…