Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mesa Orman 2 Çubuklu projesinde ön talep aşaması başladı

Mesa Orman 2 Çubuklu projesi İstanbul’un değerlenmeye devam eden Beykoz ilçesinde hayat buluyor. Mesa Mesken Sanayii imzası taşıyan proje, Mesa Orman projesine kardeş olarak gelmektedir. Toplamda 163 daireden oluşan yapılar için ön talep aşamasına geçildi.

Mesa Orman 2 Çubuklu proje özellikleri

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yükselen konutlar Beykoz’da konumlandırıldı. Yatırımcıya her defasında kazandıran ilçelerin başında gelen Beykoz’da yer alan Mesa Orman 2 Çubuklu projesi; sektörde 50 yılı aşkın izler bırakan Mesa Mesken Sanayii’nin deneyimlerine ortak olmanızı sağlıyor. Lokasyon bölgesi Beykoz Çubuklu’da, orman ve gölün hemen yükselen konutlar, “Mesa Orman 2 Çubuklu” ismini aldı. Henüz projenin ön talep aşamasında olduğunu duyuran Mesa Mesken Sanayii, projede butik konsept kullanacak. Sürdürülebilir bir gelecek anlayışı barındıran bu konseptte daire tipleri 2+1’den 6+1’e kadar seçeneklerine kadar genişletilmiştir.

Projede sosyal donatılar

Mesa Orman 2 Çubuklu projesinde sosyal donatı alanları, çocuk oyun alanları ve fitness merkezi olarak ayrıldı. Güvenlik personellerince yaşam alanının korunma altına alındığı bilinirken, kameralı güvenlik sistemi personelleri destekler. Göl ve orman manzaralı konutlarda açık havayı sevenlere özel olarak geliştirilen bir yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Araç sorunu yaşamak istemeyenler için ise kapalı otopark alanı devreye sokuldu. Bina iç özelliklerinin gelişmiş olduğunu hatırlatan firma; su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör ile iç donanımları yükseltti. Konut teslimlerinde ise alıcıları bekleyen özellikler ise; ankastre beyaz eşya, İntercom sistemi, merkezi ısıtma, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, depo/kiler ve balkondur.

Projede ulaşım seçenekleri

Mesa Orman 2 Çubuklu konutları konumu nedeniyle ulaşım ağını genişletmiştir. Orman ve göle 50 metre uzaklıkta yer alan yeni yaşam alanı TED Koleji’yle mesafesini 2 kilometre, FSM Köprüsü’ne ve Çubuklu-İstinye Feribot İskelesi’ne 5 kilometre üzerinden korudu. Anadolu Hisarı ile olan uzaklığı da 5 kilometreye indirgeyen konutlar; İstinye Park AVM’ye 15 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 12 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 23 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 38 kilometre ve İstanbul Havalimanı’na 47 kilometrededir.

Projede son durum

Proje için, Mesa Mesken Sanayii henüz ön talep aşamasını başlatmıştır. Toplamda 163 dairelik konut projesinde fiyat bilgileri bulunmuyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum sağlanacaktır. Ödeme koşulları hakkında kesin bir sonuca ulaşılamazken; detaylı bilgi için firmayla irtibata geçiniz.

İletişim bilgileri:

Acarlar Mah. Çubuklu Çiftlik Yolu Cad. No:4 Beykoz/İstanbul

444 9 366

[email protected]