Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Panorama Maltepe peşinat yok kampanyası başlattı

Mesa Panorama Maltepe projesinde “Peşinat Yok” kampanyası başladı. İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan proje 54 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu projenin betonarme yapılarda uygulanan ve depreme karşı en güvenli sistem olan tünel kalıp sistemi ile inşaatı devam etmektedir. Üstelik detaylı düşünülmüş mimarisi, ileri mühendislik gerektiren yüksek katlı yaşamı, konforlu metrekareleriyle dikkat çekmektedir.

Mesa Panorama Maltepe özellikleri neler?

Mesa Panorama Maltepe projesi, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunmaktadır. Her daire, geniş ve ferah tasarlanmış ve modern bir yaşam sunmak üzere dizayn edilmiştir. Kara, deniz, hava gibi bütün ulaşım hatlarına ulaşım kolaylığı ve merkezi konumu ile Maltepe’de konumlandırılmıştır.

Mesa Panorama Maltepe projesindeki daire planları, modern bir yaşam tarzı ve konforlu bir yaşam alanı sunacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunmaktadır.

1+1 daireler, brüt 51.27 metrekare ila 53 metrekare arasında değişen genişlikte tasarlanmıştır.  2+1 daireler, 77 metrekare ila 99 metrekare arasında değişen genişlikte tasarlanmıştır.  3+1 daireler, 105.72 metrekare ila 110.31 metrekare arasında değişen genişlikte tasarlanmıştır. 4+1 daireler, 160.16 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Konut projesinde başlatılan peşinat yok kampanyası 10 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecektir.

Mesa Panorama Maltepe projesi nefes kesen adalar manzarasına sahiptir. Üstelik söz konusu proje şehrin tüm imkanlarına sahip bir noktada konumlandırılmıştır. Proje kapsamında 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar farklı metrekarelere sahip daireler bulunmaktadır. Ayrıca çocukların ve ailelerin güvenle zaman geçirebileceği sosyal alanlar mevcuttur. Bu alanlar içerisinde kapalı ve açık oyun alanları, açık yüzme havuzu yer almaktadır. Aynı zamanda geniş meydanların yanında sessiz avlu, aromatik hobi bahçesi, yürüyüş ve spor alanları bulunmaktadır.

Mesa Panorama Maltepe nerede yer alıyor?

Konut projesi Zümrütevler, Çağlayanlar Sokak, No:16-20, 34852 Maltepe / İstanbul adresinde yer almaktadır. Proje, Türkiye’de tünel kalıp teknolojisini ilk üreten ve uygulayan marka Mesa kalitesi ile inşa edilmektedir. Bu sayede bu özellikleri ile proje hem güvenli hem de ferah bir yaşam sunmaktadır.

Bahsi geçen projede, 10 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olacak banka kredili 120 ay ve yüzde 1,42 vade avantajıyla peşinatı erteleme kampanyası sunulmaktadır. Kampanya fırsatları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 9 366 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…