Kategoriler
Proje Haberleri

Mest Luxury Villas satışları başladı

Mest Luxury Villas projesi Alaçatı konseptinde doğa ile iç içe müstakil, havuzlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje Kabasakal Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 4.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde 10 adet müstakil havuzlu ve bahçeli villa bulunmaktadır. Villalar ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kabasakal Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 4.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 10 adet müstakil havuzlu ve bahçeli villalar yer almaktadır. Söz konusu villalar ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Alaçatı konsepti ile tasarlanan projede 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca bahsi geçen villaların net büyüklüğü 117 metrekare olmaktadır. Villaların dış cephesi doğal taş kaplamalar ile inşa edilmektedir. Tüm villalar 7/24 kameralı güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Tüm villalara özel müstakil otopark alanı mevcuttur. Üstelik elektrikli araçlar için her villaya özel şarj alt yapısı bulunmaktadır. Bütün villalarda müstakil yüzme havuzu ile müstakil bahçe kullanım alanları yer almaktadır.

Doğaya ve bulunduğu bölgeye uyumlu yüksek görselde geniş peyzaj alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte yağmur suyu toplama depoları ile otomatik bahçe sulama sistemi ve otomatik bahçe aydınlatma sistemi mevcuttur. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Her katta ayrı kontrol edilebilen yerden ısıtma sistemine sahiptir. Konutlar dekoratif alüminyum villa giriş kapılarına sahiptir. Ayrıca tüm villalarda görüntülü intercom sistemi mevcuttur. Her villaya özel üçlü ankastre mutfak seti, özel tasarlanmış banyo ve mutfak dolapları yer almaktadır. Bunun yanı sıra villa içi zeminlerde birinci sınıf granit ve parke uygulamaları yapılmaktadır.

Mest Luxury Villas konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Davutlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik doğa ile iç içe bir konumda yer alan proje Sevgi Plajı yolu üzerinde konumlandırılmıştır. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı, park alanı, cami, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Bununla birlikte minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mest Luxury Villas fiyatları ne kadar?

Mest Luxury Villas projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 130 metrekare olan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 6.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(256) 518 10 13 veya 0(531) 387 92 92 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…