Kategoriler
Proje Haberleri

Meteor Dikencik nerede

Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde Meteor Dikencik projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Meteor İnşaat firmasının imzası ile inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede çalışmalar tamamlandı. Bu yönü ile bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Söz konusu olan proje aynı zamanda zaman sıkıntısı olan konut alıcılarına da avantaj sağlıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 198 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Meteor Dikencik projesinde yer alan konutlar 8 katlı olacak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Balat Mahallesi’nde hayata geçirildi. Meteor Dikencik projesinde bulunan konutlar Bozkır Sokak’ta yaşama kazandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Meteor Dikencik projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise 125 metrekare ile 383 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri dört farklı plandan meydana geliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Meteor Dikencik projesinde bulunan 2+1 dairelerin fiyatları 610 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutlar da 984 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 4+1 konutlar ise 1 milyon 505 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Konutlar hemen teslim durumunda.