Kategoriler
Proje Haberleri

Meteor Vita Görükle 1.20 faiz oranıyla satışta

Meteor Vita Görükle projesi yaşam standartlarını zirveye taşıyan yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer alan proje Meteor İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 2 blok ve toplam 188 adet daire bulunmaktadır. Bahsi geçen daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Meteor İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 6 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bloklarda toplam 188 adet daire yer almaktadır. Daireler ise farklı büyüklüklerde 2 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 78 metrekare ile 100 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 65 metrekare ile 83 metrekare arasında değişmektedir. Bahsi geçen proje, ünlü iç mimar Esat Fişek tarafından özel tasarımla dizayn edilmektedir. Üstelik lüksün sınırlarını zorlayan proje malzeme kalitesi ile dikkat çekmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal faaliyet alanları içerisinde açık yüzme havuzu, spor alanı ve peyzaj alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte her blokta 4 asansör ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Tüm dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo ve duşakabin gibi pek çok donanım yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Arçelik marka beyaz eşyalar, özel tasarım mutfak dolapları ve daire içi mobilyalar oldukça dikkat çekmektedir. Salonlarda Viessmann klima yer almakla birlikte Digiturk, D-Smart ve uydu çanakları bulunmaktadır.

Meteor Vita Görükle konumu hakkında

Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer alan proje Dumlupınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bahsi geçen projede konutlar şehir merkezine yakın olup yeşil alan manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde market, eczane, park alanı üniversite ve cami yer almaktadır. Bunun yanı sıra dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Meteor Vita Görükle fiyatları ne kadardır?

Meteor Vita Görükle projesinde daireler Meteor İnşaat güvencesi ile 1.20 faiz oranı ile Halkbank’tan krediye uygun yapıdadır. Brüt 78 ile 100 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.100.000 TL ile 2.575.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(542) 311 14 14 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…