Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Metrolife Sancaktepe projesinde daire seçenekleri

Sinpaş GYO imzasını taşıyan Metrolife Sancaktepe projesi İstanbul’da inşa ediliyor. Geniş yeşil peyzaj alanlarıyla kaplı projedeki az katlı yatay mimarili binaların içerisinde toplam 544 adet konut yer alıyor.

Anadolu Yakası’ndaki merkezî bir konumda bulunan projenin 10 bin metrekaresi mağaza, dükkân, kafeterya ve restoran gibi ticari ünitelere ayrılıyor. Projedeki dairelere İstanbul ve deniz manzaraları da eşlik ediyor. Site içerisinin rengârenk çiçeklerle süslendiği proje Sancaktepe metro istasyonunun hemen yanı başında yükseliyor.

Projedeki konut alımlarında yüzde 0,75 faiz oranıyla vade imkânı sağlanırken projenin önümüzdeki yılın mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Metrolife Sancaktepe projesinde sosyal donatılar

Metrolife Sancaktepe projesi site içerisindeki yeşil dokuların ve süs havuzların yer aldığı kamusal alanlarıyla ön plana çıkıyor. Site içerisinde bulunan kamelya, bank gibi sosyal alanlar nitelikli vakit geçirmeye olanak tanıyor.

İnsanı doğadan koparmayan projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafeterya, restoran, güneşlenme terası ve yürüyüş parkurları bulunuyor. Proje sakinleri, terasta bulunan açık yüzme havuzunda yüzerken aynı zamanda İstanbul’un görkemli manzarasının tadına bakabilecek.

Sinpaş GYO’nun projesindeki sosyal donatılar

Abdurrahmangazi Mahallesi’nde yapım çalışmalarına devam edilen Metrolife Sancaktepe’deki dairelerde tasarlanan hobi odası, çamaşır odası ve ebeveyn odası da projenin lüks olarak nitelendirilen özellikleri arasında yerini alıyor.

Giriş katındaki dairelerin bahçe alanı bulunurken ankastre beyaz eşyaların dairelerle beraber hazır olarak teslim edildiği projedeki 1+1 tipindeki daireler 58 metrekare ile 76 metrekare genişlikleri arasında, 2+1 tipindeki daireler 85 metrekare ile 139 metrekare genişlikleri arasında, 3+1 tipindeki daireler 120 metrekare ile 206 metrekare genişlikleri arasında, 4+1 tipindeki daireler ise 180 metrekare ile 268 metrekare genişlikleri arasında alıcılara teslim edilecek.

Projedeki daireler geniş balkona ve geniş teras alanına sahip olacak. Projedeki dairelerin satın alımlarında kullanılacak 500 bin liraya kadar kredi, 20 ay boyunca yüzde 0,75 vade farkıyla sağlanıyor. 

Metrolife Sancaktepe nerede bulunuyor?

Abdurrahmangazi Mahallesi, Asır Caddesi, No: 32, 34791 Sancaktepe / İstanbul açık adresinde konumlandırılan projenin detaylarına “444 19 74” telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.