Kategoriler
Proje Haberleri

Metropol İstanbul AVM kapılarını açıyor

Yalnızca İstanbul ilinin değil Türkiye’nin en iddialı alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olmaya aday olan Metropol İstanbul, 30 Ağustos tarihinden itibaren tüm ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Söz konusu olan Metropol İstanbul AVM, zaten 2 Aralık tarihinden beri Dasdas Performans Merkezi, Dasdas Mutfak, Inogart, Kronotrop Coffee Bar & Roastery, Midpoint, Cold Stone, Serander Cafe, Komşufırın, The Ambargoes Cafe, Nokta Kırtasiye gibi markaları ile açılış öncesi ziyaretçilerini ağırlamaya başlamıştı.

Bahsi geçen AVM, 30 Ağustos tarihinden itibaren de bünyesinde barındırdığı diğer markalar ve kapalı alanda yer alan en büyük ve kapsamlı aile eğlence merkezi olan Hapalupa ile birlikte, adrenalin ve eğlence seven tüm ziyaretçilerine kapılarını aralayacak.

Bir festival ile birlikte açılışını kutlayacak olan Metropol İstanbul, 30 Ağustos ve 30 Eylül tarihleri arasında her yaştan ziyaretçisi için birbirinden eğlenceli sürprizler sunacak şekilde hazırlandı. En sevilen sanatçıların konserleri, dans gösterileri, dj partileri ve çocuklar için birbirinden farklı gösteriler de ay boyunca devam edecek. Açılışa özel büyük çekiliş kampanyasını ise tamamen elektrikle çalışan otomobil hediye etmekle ile başlatacak olan Metropol İstanbul, ziyaretçilerinden birine çekiliş ile bu lüks otomobili armağan edecek.

Bünyesinde birçok iddialı marka barındıran Metropol İstanbul, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Ataşehir’de bulunuyor. Tüm bağlantı yollarının kesiştiği bir konumda yer alan Metropol İstanbul’da Beymen, Boyner,  CarrefourSA, MediaMarkt, John Reed Fitness & SPA, Paşabahçe, Evidea,  Ebebek, Esteworld, FDR Oyun Cumhuriyeti gibi mağazalar yer alacak.