Kategoriler
Proje Haberleri

Metropol Tuzlugöl satışları devam ediyor

Metropol Tuzlugöl projesi şehrin en gelişen bölgesinde modern yaşam alanları sunmaktadır. Projenin konumu Sivas’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sun Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yükselen bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sun Yapı güvencesiyle geliştirilen projede her biri 8 katlı 3 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Proje deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun parkı, basketbol sahası ve sosyal tesis alanı yer almaktadır. Bloklarda asansör sistemi mevcuttur.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde birinci sınıf mutfak dolapları ve ankastre set bulunmaktadır. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, banyo dolapları, Hilton lavabo, duşakabin ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Tüm dairelerde duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Bununla birlikte 2 adet cam balkon yer almaktadır.

Metropol Tuzlugöl konumu hakkında

Şehrin en gelişmiş bölgesinde yükselen proje, Sivas’ın Merkez İlçesi Tuzlu Göl Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu proje konumu itibarıyla pek çok lokasyona yakın konumdadır.

Metropol Tuzlugöl fiyatları ne kadar?

Metropol Tuzlugöl projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Bununla birlikte daire ve arsa ekspertiz hizmetleri, tapu takip işlemleri eksiksiz ve hızlı biçimde firma tarafından sonuçlandırılmaktadır. Brüt 170 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.300.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (506) 512 84 74 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…