Kategoriler
Proje Haberleri

Metsan Nexus nerede

İstanbul ilinin Kartal ilçesinde Metsan Nexus projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Metsan İnşaat imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern ve yüksek mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettiren projede çalışmalar tamamlandı. Söz konusu olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu yönü ile dikkat çeken proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Projede yer alan konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor.

Projede yer alan konutlar 36 katlı konut bloklarında yer alıyor. Metsan Nexus projesi bünyesinde 439 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Söz konusu olan proje aile yaşamına uygun yaşam alanları sunuluyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Bahsi geçen proje lokasyon özellikleri itibariyle de dikkat çekiyor. Metsan Nexus projesinde yer alan konutlar Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutlar E-5 Yakacık Yolu üzerinde bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de bu kapsamda değişiklik gösteriyor. Metsan Nexus projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 72 metrekare ile 238 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede bulunan 1+1 konutlar 720 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Metsan Nexus projesinde yer alan 2+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 290 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 3+1 konutların fiyatları ise 2 milyon 380 bin TL’den başlıyor.

Bahsi geçen konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 444 4 704