Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Meva Anadolu projesi 18 ay sonra Çayırova’da tamamlanacak

Çayırova’da 18 ay sonra tamamlanacak olan Meva Anadolu projesi tanıtıldı.

Zeray İnşaat’ın Çayırova’da hayata geçireceği projesinin lansman toplantısı gerçekleştirildi. Uzun süredir projenin üzerinde çalıştıklarını belirten Proje Satış Müdürü Şüheda Turoğlu, projenin 18 ay sonra tamamlanacağını söyledi. On blok içerisinde 750 daireyi içeren proje, E-5 ile TEM otoyoluna kısa mesafelerde bulunuyor.

Satış Müdürü Turoğlu, projenin tanıtımında “Konutlarımız yapılırken özellikle deprem bölgesinde olduğumuz için depreme dayanıklı yapılıyor.” ifadesini kullandı. Şüheda Turoğlu “Aynı zamanda iş sağlığı güvenliği noktasında farklı firmalardan hizmet alınırken bizim projemizde iş sağlığı güvenliği noktasında kendi özel birimlerimiz mevcut.” diye konuştu.

Meva Anadolu nerede?

İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yanı sıra Gebze, Dilovası, Körfez, İzmit gibi ilçelere kısa mesafede ulaşım imkânı sağlayan projenin alanından tabiat parkları, mesire yerleri ve kamp alanlarına da bağlantı yolları sayesinde ulaşılabiliyor.

Ayrıca, projeye, Adalar ve deniz manzaraları da eşlik ediyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Meva Anadolu projesi 35 dönümü aşan arsa alanı üzerinde yükseliyor. Yeşil alanlara sahip proje alanının büyük kısmı, peyzaja ayrılıyor. Yatay ve özgün mimarili bloklara sahip projede bin 500 metrekare büyüklüğünde iki adet açık yüzme havuzu bulunuyor.

Projedeki bin metrekare büyüklüğündeki gölün ortasında açık kafe, teras ve pastane yer alıyor. Ayrıca, 100 metre yüksekliğindeki şelale, proje alanına estetik değer katıyor. Sosyal etkinlikler için 500 metrekarelik amfiye yer verilen projede, 250 metrekare büyüklüğe sahip çocuk oyun alanı da kuruluyor.

Kapalı yüzme havuzunun 450 metrekare büyüklüğünde olduğu projede; 700 metrekarelik teras kafe ve 600 metrekarelik spor merkezi de yer alıyor. Projedeki kafe ve restoranlar da 300 metrekare büyüklüğündeki alanda bulunuyor.

Meva Anadolu adres ve iletişim

Meva Anadolu adres: Veysel Karani Caddesi, 41420 – Çayırova / Kocaeli

Telefon: +90 444 91 41

Elektronik Posta: [email protected]

Projedeki daire seçenekleri ve konut fiyatları neler?