Kategoriler
Proje Haberleri

Meva City Alanya lansman öncesi ön satışlar başladı

Meva City Alanya projesi isminden de anlaşılacağı gibi Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Alanya’nın en değerli konumunda yükselen proje Ünsal Group tarafından hayata geçirilmektedir. Ön talep aşamasında olan projede 10 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda ise 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ünsal Group güvencesi ile geliştirilen ve ön talep aşamasında olan projede her biri 5 katlı 10 adet blok yükselmektedir. Modern mimari tasarımı ile dikkat çeken bloklarda 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 54 ile 60 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 162 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Söz konusu projede farklı çeşitlerde geniş bir sosyal faaliyet alanı yer almaktadır. İçerisinde; genel açık yüzme havuzu, Aquapark, çocuk yüzme havuzu, kapalı ve ısıtmalı yüzme havuzu ve relax havuzu bulunmaktadır.

Tuz odası, sauna, hamam, masaj odaları, dinlenme alanı, fitness salonu, çocuk oyun alanı ve resepsiyon bulunmaktadır. Ayrıca bilardo salonu, bowling salonu, TV odası, sinema salonu, playstation odası ile masa tenisi ve langırt oyun alanları mevcuttur. Bunun yanı sıra toplantı odası, dekoratif bahçe oturma alanları, dekoratif havuz şezlong ve oturma alanları ve plaja shuttle hizmeti pek çok farklı özelliğe sahiptir. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Çamaşır odası, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo, vestiyer, kiler, gömme dolap ve çeşitli mobilyalar yer almaktadır. Geniş teraslara sahip konutlarda panjur sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Meva City Alanya konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Çıplaklı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bölgenin en değerli lokasyonunda yükselen proje deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Meva City Alanya fiyatları ne kadar?

Meva City Alanya projesinde lansman öncesi ön satışlar başlamıştır. Yüzde 35 peşin 24 ay taksit imkanları ve esnek ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 54 ile 60 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.989.000 TL ile 3.649.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 90 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 5.490.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 162 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 10.249.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (531) 512 83 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…