Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Ardıçlı yabancı akını yaşıyor

Meydan Ardıçlı projesinde pandemiye rağmen satışlar hız kesmeden devam ediyor. Üstelik yerli yatırımcı kadar yabancı yatırımcıların talepleriyle de adından söz ettiren projede satışlar önde gidiyor.

Koronavirüs etkisiyle yaşanan pandemi sürecinde satışlarına online olarak devam eden ilk şirketlerden biri Özyurtlar ve Bahaş Holding firmalarının imzası ile yaşama kazandırılan Meydan Ardıçlı projesi için yabancı yatırımcılara dev satış meydana geliyor.

Bu süreçte yabancı yatırımcılar ile Whatsapp üzerinden iletişime geçen firma, başta Çin olmak üzere İran, Yemen ve Cezayirli yatırımcılara ticari konutların satışını gerçekleştirdi. Söz konusu olan projeden bahsi geçen yabancı yatırımcılara 80 adet ticari alan satıldı.

Meydan Ardıçlı projesi toplamda 67 bin metrekarelik arsa alanında yükseldi. Söz konusu olan proje 27 bloktan meydana geliyor. Proje bünyesinde toplamda bin 681 adet konut, bunun yanı sıra da 125 ticari ünite barındıracak şekilde planlandı.

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konu ile ilgili olarak, “Tüm dünyada pandeminin yarattığı olağanüstü hal durumu, satışlarımızda olumlu açıdan bir olağanüstülük yarattı. Satış faaliyetlerimizi hızla online ortama taşıyarak, yatırımcılarımıza sesimizi daha yüksek tondan duyurabildik. Pandemi nedeniyle yatırımlarını ötelemeyi tercih eden yabancı yatırımcılar, projemizden çok etkilendiler. Yatırımcılarımıza projemizi yerinde inceleme ihtiyacı hissettirmeden, gerçekleştirdiğimiz sunumlar ve canlı yayınlarla, online ortamda satın alma kararı vermelerini sağladık Online satışın kazanımları çok büyük oldu. Ekran karşısından, saniyeler içinde Çin’e, Yemen’e, Cezayir’e, İran’a gittik. Yine saniyeler içinde satış işlemlerimizi tamamladık. ” dedi.

Çalışmaları devam eden projenin yüzde 75’i tamamlanmış durumda. Söz konusu olan projedeki konutlar alıcılarını hemen tapu, hemen teslim seçenekleri ile bekliyor.