Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Meydan Eryaman kişiye özel ödeme fırsatı

İçinde 550 adet konutu, 51 adet ticari alanı barındıran Meydan Eryaman projesi 17 bin 700 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde kuruluyor. Önümüzdeki nisan ayında teslim edilmesi planlanan proje, Göksu Mahallesi’nde konumlandırılıyor.

Dörtbey İnşaat ve BCM İnşaat tarafından hayata hazırlanan projedeki daireler 249 bin liradan başlarken yüzde 0,79 oranlı ödeme seçeneği sunuluyor. Yüzde 60’ının satıldığı belirtilen konutların tapusu ise hemen teslim ediliyor. 

Geniş peyzaj alanlarıyla inşa edilen proje çiziminde çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş ve koşu parkuru, açık hava spor alanları bulunuyor. Site alanında havuzlar ve kamelyalar yer alıyor. Projenin açık otoparkında 201 adet park yeri, kapalı otoparkında ise 397 adet park yeri bulunuyor.

Meydan Eryaman daire seçenekleri

Ertuğrulbey Caddesi üzerinde inşa edilen Meydan Eryaman projesinde konut, ofis ve ticari alanlar bulunuyor. Cadde mağazaların da yer aldığı projede 454 adet 2+1 daire tipleri, 96 adet 3+1 daire tipleri inşa ediliyor.

Projedeki 2 oda ve 1 salon daire tipleri brüt 76.71 (net 70.54) metrekare genişliği ile brüt 78.85 (net 86.93) metrekare genişliğinde bulunuyor. Karma projedeki 3 oda ve 1 salon daire tipleri brüt 103.16 (net 93.36) metrekare genişliğinde yer alıyor. 

Dairelerde televizyonlar için merkezî kablo bağlantısı; merkezî sıcak su bağlantısı yer alıyor. Su deposu, jeneratör; yangın ve duman detektörüyle beraber otomatik yangın söndürme sistemi de projeye donatılacak.

Daire fiyatları ve ödeme seçenekleri

Ankara’ya konumlandırılan Meydan Eryaman projesindeki 2 oda ve 1 salon daire tipleri 249 bin liradan, 3 oda ve 1 salon daire tipleri 399 bin liradan başlıyor.

Projedeki satın alımlarda kişiye özel ödeme planı oluşturulabiliyor. Satın alımlarda yüzde 0,79 faiz oranının uygulandığı projedeki dairelerin tapuları hemen teslim ediliyor. 

Meydan Eryaman nerede?

İstanbul, Samsun, Konya ve Eskişehir yollarının bağlandığı Susuz Kavşağı’nın hemen yanında inşa edilen proje, toplu taşıma duraklarına yakın mesafelerde konumlandırılıyor.

Göksu Mahallesi, Ertuğrul Bey Caddesi, Eryaman / Ankara posta adresinde inşa edilen projenin detaylarına +90(312) 234 10 10 numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.