Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Panorama Amasya satışları başladı

Meydan Panorama konut projesi Akçay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Amasya’nın Merkez İlçesi’nde yer almakta olup Yeşilırmak’a cephe konumdadır. Site içerisinde bitişik nizamlı 2 blokta 9 adet daire ve 2 adet dükkan bulunmaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akçay İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında her biri 4 katlı olmak üzere bitişik nizamlı 2 blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 9 adet daire ve 2 adet ticari alan yer almaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 205 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 170 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Enjeksiyon yöntemi ile zemin iyileştirme yapılmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi ve merkezi uydu sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda bireysel ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Ayrıca balkonlar dahil yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde 3 adet banyo ve tuvalet yer almaktadır. Mutfak dolabı, vestiyer, banyo dolapları ve kiler alanı pek çok özelliğe sahiptir. Salon ve antrede detay tavan ve led aydınlatma uygulaması yapılmaktadır. Üstelik her dairede çift balkon yer almaktadır.

Meydan Panorama konumu hakkında

Proje, Amasya’nın Merkez İlçesi Hacılar Meydanı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yeşilırmak’a cephe konumda olan proje şehrin gürültüsünden uzak bir lokasyonda yükselmektedir. Bununla birlikte doğa ve göl manzarasına sahiptir. Çevresinde zincir market, park alanları, eğitim kurumları ve cami mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Meydan Panorama fiyatları ne kadar?

Meydan Panorama projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 205 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (358) 218 95 82 veya 0 (505) 313 51 95 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…