Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Plus Sultangazi satışları başladı

Meydan Plus Sultangazi projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Sultangazi İlçesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu proje Dostlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 48 adet daire yer almaktadır. Ayrıca 8 dükkan ve 30 adet ofis bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 48 adet daire yer almaktadır. Ayrıca 8 dükkan ve 30 adet ofis bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekare ile 225 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Meydan Plus Sultangazi konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Sultangazi İlçesi Cebeci Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Sultangazi’nin en değerli bölgesinde bulunmaktadır. Yeni yapılacak meydana bakan projenin ön tarafında yeni yapılacak metro hattının da çıkışı bulunmaktadır.

Meydan Plus Sultangazi projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 130 metrekare ile 225 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatları 5.200.000 TL ile 5.700.000 TL arasında değişmektedir. Konut projesinin teslim tarihi ise Ekim 2023 olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 667 63 24 veya 0 (538) 824 00 75 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…