Kategoriler
Proje Haberleri

Mia Garden Evleri Kartepe satışlar devam ediyor

Mia Garden Evleri Kartepe projesi yeşille iç içe olan yaşam alanlarına sahiptir. Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer alan proje Akhel Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 2.600 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 42 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Kaliteli yapısıyla dikkat çeken proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akhel Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 2.600 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisindeki 2 blokta toplam 42 adet daire yer almaktadır. Aynı zamanda bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 ve 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekare olmaktadır. Proje güvenlik konusunda her türlü tedbir alınmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca, her dairede görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Sosyal aktiviteler açısından, açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve spor alanı gibi imkanlar sunulmaktadır.

Engelliye uygun asansör ve rampa girişi de mevcuttur. Üstelik sessiz asansör, her dairede duman ve gaz dedektörleri, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özellik de mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı yapılmıştır. Konutlar yerden ısıtma sistemi ile donatılmıştır. Daire giriş kapıları birinci sınıf yüksek güvenlikli çelik kapılardan yapılmıştır. Aynı zamanda, her dairede görüntülü diafon sistemi de mevcuttur. Koridor, salon ve mutfaklarda led aydınlatmalı tavan uygulanmaktadır. Mutfaklarda çimstone tezgah ve kale batarya yer almaktadır. Banyolarda birinci sınıf banyo dolapları ve cam duşakabin mevcuttur. Laminat ve seramik zeminlerle dekorasyon tamamlanmıştır. Konutlarda ferah ve geniş balkonlar yer almaktadır. Bunun yanı sıra balkonlar temperli cam krom küpeşteden yapılmıştır.

Mia Garden Evleri Kartepe konumu hakkında

Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer alan proje Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup yeşille iç içe konumda doğa, havuz ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Mia Garden Evleri Kartepe fiyatları ne kadardır?

Mia Garden Evleri Kartepe projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 ve 4 artı 1 dairelerin fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(553) 617 42 39 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…