Kategoriler
Proje Haberleri

Mia Life Sakarya 0.99 faiz oranı ile satışta

Mia Life Sakarya projesi modern mimari yapısı ile yazlık-kışlık kullanıma uygun villa konsepti ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arslan İnşaat güvencesiyle yükselen proje kapsamında yazlık ve kışlık kullanıma uygun 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahip villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 70 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde açık yüzme havuzu ve spor alanı bulunmaktadır. Hidrofor, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Mia Life Sakarya konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara otobanı ile 90 dakika uzaklıktadır. Üstelik Acarlar Longozu, Maden Deresi, Maden Şelalesi ve Küçük Boğaz doğal güzelliklerine sahiptir.

Mia Life Sakarya fiyatları ne kadardır?

Mia Life Sakarya projesinde 0.99 faiz oranı ile yüzde 90’lık kısmına kadar kredi imkanı sunulmaktadır. Brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 villalar 865.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca araç takası fırsatı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 343 43 13 veya 0 (533) 563 64 58 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…