Kategoriler
Proje Haberleri

Mia Sarnıç 2 2023’ün ikinci çeyreğinde teslim

Mia Sarnıç 2 projesi Koç İnşaat tarafından hayata geçirilerek doğaya komşu konumda eşsiz bir yaşam sunmaktadır. Bahsi geçen projenin konumu ise İzmir’in Gaziemir İlçesi’nde yer almaktadır. 15 dönümlük arsa alanı üzerinde toplam 134 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Koç İnşaat firması güvencesi ile tasarlana proje 15 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Yüksek yaşam kalitesi sunan site içerisinde yatay mimari ile tasarlanan 3 katlı bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda ise toplam 134 adet elit daire yer almaktadır. Üstelik söz konusu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Proje, en son deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel olarak konumlandırılmış açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje, ayrıcalıklı sosyal alanları ve ince detaylara sahip ferah yaşam alanları ile dikkat çekmektedir.

Sosyal alanlar içerisinde bölgenin en büyük açık yüzme havuzu yer almaktadır. Üstelik güneşlenme alanları, sauna, fitness center, koşu parkuru, çocuk oyun parkı ve özel peyzaj alanı bulunmaktadır. Dış özellikler içerisinde ise her blokta insan ve yük taşıyabilen asansör sistemi yer almaktadır. Tüm dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Mia Sarnıç 2 konumu ve fiyatları hakkında

Nezih konumu ile dikkat çeken proje, İzmir’in Gaziemir İlçesi 9 Eylül Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Akçay Caddesi üzerinde konumlanan proje doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır.

40 yıllık Koç İnşaat kalitesi ile tasarlanan Mia Sarnıç 2 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Fakat konutların fiyatları henüz belirlenmemiştir. İlerleyen günlerde projeye dair tüm detaylar belli olacaktır. Ayrıca projenin teslim tarihi 2023 yılının ikinci çeyreği olarak planlanmıştır.

Proje hakkında fiyatlı bilgisi ve detaylı bilgi sahibi olmak için 444 02 03 veya 0(530) 762 28 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…