Kategoriler
Proje Haberleri

Mia Sarnıç Gaziemir 2023’ün ilk çeyreğinde teslim

Mia Sarnıç Gaziemir projesi doğaya komşu konumda yükselen benzersiz bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu İzmir’in Gaziemir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje Koç İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. 15.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 160 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin ise 2 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Koç İnşaat firması güvencesi ile yaşama geçirilen proje 15.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde yatay mimari ile tasarlanan bloklarda toplam 160 adet elit daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Proje, en son deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel olarak tahsis edilmiş açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

İzmir Gaziemir konut projesi alanının 10.000 metrekarelik bölümü yeşil alanlara ve sosyal alanlara ayrılmıştır. Site içerisinde bölgenin en büyük açık yüzme havuzu yer almaktadır. Bununla birlikte güneşlenme alanları, fitness center, koşu parkuru, çocuk oyun parkı ve özel peyzaj alanı bulunmaktadır. Dış özellikler içerisinde ise her blokta insan ve yük taşıyabilen asansör sistemi mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Mia Sarnıç Gaziemir konumu ve fiyatları hakkında

Söz konusu konut projesi, İzmir’in Gaziemir İlçesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu proje doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır.

40 yıllık Koç İnşaat kalitesi ile sahiplerini bekleyen Mia Sarnıç Gaziemir projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Ancak fiyatlar henüz belirlenmemiştir. İlerleyen günlerde projeye dair tüm detaylar belli olacaktır. Ayrıca projenin teslim tarihi 2023 yılının birinci çeyreği olarak planlanmıştır.

Proje hakkında fiyatlı bilgisi ve detaylı bilgi sahibi olmak için 444 02 03 veya 0(530) 762 28 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…