Kategoriler
Proje Haberleri

Miacasa Alanya satışları başladı

Alanya konut projesi MIA Invest firması tarafından hayata geçirilecektir. Konut projesi Antalya İli, Alanya İlçesi, Demirtaş Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesi henüz başlamamış olup 30 Temmuz 2023 tarihinde inşaatına başlanması planlanmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Demirtaş Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Alanya konut projesi tek adet konut bloğundan meydana gelmektedir. 6 katlı tek konut bloğunda ise toplam 42 adet konut yer almaktadır. Daire tiplerine baktığımızda ise projede iki tip konut seçeneklerine yer verilmiştir. Bu konut tipleri ise 1+1 ve 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

Projedeki dairelerin 14 tanesi brüt 70 metrekarelik 1+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 14 tanesi brüt 99 metrekarelik 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 2 tanesi brüt 140 metrekarelik 2+1 tip dubleks dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca 4 tanesi ise brüt 174 metrekarelik 3+1 dublex penthouse dairelerden oluşmaktadır.

Proje ne zaman teslim edilecek?

30 Temmuz 2023 tarihinde inşasına başlanacak olan konut projesinin 30 Eylül 2024 tarihinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Miacasa Alanya projesi, Alanya Demirtaş bölgesinde; sahile 568 metre mesafede yer almaktadır.

Konut projesinde evcil hayvan oyun alanları yer almaktadır. Bu alanlar kediler ve köpekler için ayrı ayrı tasarlanmıştır. Proje içerisinde peyzaj alanları ve bahçelerinin tamamında meyve ağaçları yer alacaktır. Ayrıca Miacasa Antalya projesi özel plaj alanına sahiptir.

Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness salonu yer almaktadır. Ayrıca projede tenis kortu, basketbol, voleybol sahası, barbekü alanı, kamelya, çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Konut projesinde ayrıca şelale, dinlenme alanları ve hamaklar yer almaktadır. Bununla birlikte her daire sahibine ait ismi yazılı biri nar, diğeri muz olmak üzere 2 adet meyve ağacı ayrılmıştır.

Miacasa Alanya fiyatları ne kadar?

70 metrekare 1+1 tip daireler 3.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

140 metrekare 2+1 tip daireler 4.500.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje başlangıç fiyatları ile daire sahibi olmayı düşünenler için uygun ödeme imkanları sunulmaktadır. Yüzde 40 peşin, yüzde 30 kaba inşaat bitiminde, yüzde 20 tapu tesliminde ve yüzde 10 konut tesliminde ödeme planı sunulmaktadır. Böylece 12 aya yayılan ödeme kolaylığını ve yüzde sıfır faiz ile ödeme imkanı firma tarafından sunulmaktadır.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 36 55 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…