Kategoriler
Emlak Haberleri

Miami Paramount World Center, İstanbul’da tanıtıldı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinin ikinci büyük kenti olan Miami’nin en büyük yatırım projelerinden biri olan Miami Paramount World Center projesi İstanbul’da tanıtıldı.

Turizm sektörünün en gelişmiş şehirlerin başında gelen Mimami’de hayata geçirilen Miami Paramount World Center projesi için İstanbul’a özel yapılan tanıtım turu büyük ilgi gördü.

Miami’nin en büyük yatırım projesi Miami Paramount World Center projesi İstanbul’da düzenlenen özel bir davet ile tanıtıldı.

Miami Paramount adına Keller Williams Elite Properties Yatırım Danışmanı ve Lüks Gayrimenkul Departman Direktörü Merve Gümüşyazıcı’nın ev sahipliğinde yapılan davete Jülide Berkman, Sibel Kerimoğlu, Ebru Karaçam, Murat Ektiren, Neslihan Canbazoğlu, Sara Benun, Elif Çürüksulu, Alp Mamak ve Alp Franko gibi isimler katıldı.

Merve Gümüşyazıcı, Paramount Miami World Center’in Türk yatırımcılar için de çok kazançlı ve özel bir yatırım olacağını belirterek davete katılan konuklar ile projenin özel ayrıcalıklarını paylaştı.