Kategoriler
Proje Haberleri

Midtown Villaları Serdivan Haziran 2023’te teslim

Midtown Villaları Serdivan projesi müstakil bir yaşam alanı düşleyenler için tasarlanan eşsiz bir konut projesidir. Projenin konumu Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Alkan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Doğa ile uyumlu yapısı ile dikkat çeken proje kapsamında özel bahçeli ve ortak havuzlu 32 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sade, şık ve konforlu yapılar inşa eden Alkan Yapı güvencesi ile tasarlanan projede özel bahçeli ve ortak havuzlu 32 adet müstakil villa yer almaktadır. Her biri 3 katlı olan bu villaların her birinin 250 metrekarelik arsa payı bulunmaktadır. Söz konusu villalar ise 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 260 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 220 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde ortak yüzme havuzu, kamelyalar ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Üstelik her villaya özel bahçe alanı yer almaktadır.

Su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villalarda 3 adet banyo ile birlikte tuvalet ve 1 adet ayrı tuvalet bulunmaktadır. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, duşakabin, PVC doğrama, spot aydınlatma ve klima gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Her villada ferah ve geniş yapıda teras alanı yer almaktadır.

Midtown Villaları Serdivan konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Serdivan İlçesi Yazlık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. 4 tarafı yol cepheli bir ada parselinde konumlanan proje ferah bir lokasyonda yer almaktadır.

Midtown Villaları Serdivan projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca villaların fiyatları şerefiyesine göre farklılık göstermektedir. Brüt 260 metrekare olan 5 artı 1 tripleks villaların fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin kaba inşaatları tamamlanmış olup, Haziran 2023 tarihinde teslim edilecektir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 054 67 53 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…