Kategoriler
Emlak Magazin

Miley Cyrus evi için 7.2 milyon dolara alıcı buldu

Dünyaca ünlü yıldız Miley Cyrus, geçtiğimiz sene satın aldığı konutu 2,3 milyon dolar kar elde ederek sattı. Cyrus’ın evi yaklaşık 20 milyon TL’ye denk gelmektedir.

Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus bir yıl önce 4,9 milyon doları feda ederek ev satın almıştı. Satışa çıkardığı o ev 7,2 milyon dolara alıcı buldu. Söz konusu konutun fiyatı yaklaşık olarak 62.5 milyon TL’ye denk gelmektedir.

Variety’nin haberine göre, yeni ev sahibinin kimliği gizli tutulmaktadır. Ayrıca yeni ev sahibinin komşularından biri Kim Kardashian’dır.

Miley Cyrus sattığı konağın yapısı hakkında

1950’li yıllarda inşa edilen konut, 6800 metrekarelik bir alana sahiptir. Bununla birlikte söz konusu konak yakın bir tarihte bütünüyle yenilenmiştir.

Dünyaca ünlü yıldızın eski evinin özelliklerine bakacak olursak; ev kemerli pencerelere sahiptir. Ayrıca Fransız meşe döşeme tahtalarına ve geniş açık hava eğlence alanına sahiptir.

Konağın içerisinde ön kapının yanında resmi bir yemek odası bulunmaktadır. Ayrıca konağın içinde Amerikan bar ve şömineli bir aile odası bulunmaktadır.

Mutfak, mermer tezgahlar ve ihtiyaçları karşılayan son teknoloji cihazlarla döşenmiştir. Ayrıca büyük bir orta ada mutfak ve üzerinde tonozlu bir çatı penceresi bulunmaktadır.

Konakta 6 yatak odası ve 6 tane de banyo bulunmaktadır. Ayrıca yataklarının tamamında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Biri zemin katta ve diğeri ise birinci katta olmak üzere 2 ana süitten oluşmaktadır. Ayrıca bu göz alıcı banyolardan biri, iki kişilik olup büyük bir duşa sahiptir. Üstelik konutta sinema salonu da bulunmaktadır.

Diğer emlak magazin haberleri için tıklayınız…