Kategoriler
Proje Haberleri

MilsaPark Residence hemen tapu teslim

MilsaPark Residence projesi mimari tasarımı ile kullanışlı yaşam alanları sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Ekşioğlu Babür Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 blok ve topla 534 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise bahçeli ve bahçesiz seçenekleri ile 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut tipleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ekşioğlu Babür Yapı firması ayrıcalığı ile yaşama geçirilen projede her biri 12 katlı olmak üzere 5 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 534 adet daire yer almaktadır. Üstelik dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer almaktadır. Daireler ise bahçeli ve bahçesiz seçenekleri ile 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 kadar konut tiplerine sahiptir. Bu dairelerin büyüklükleri ise 85 metrekare ile 198 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Projenin 18.000 metrekarelik büyük bir bölümü peyzaj alanlarına ayrılmıştır. Üstelik sosyal alanlar içerisinde; yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, Türk hamamı ve sauna, fitness alanı, süs havuzu, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, koşu ve yürüyüş yolları, hobi odaları, çocuk oyun alanları, kreş alanı ve cep sineması bulunmaktadır.

Bloklarda 2 adet yolcu, 1 adet yük asansörü olmak üzere toplam 3 adet asansör yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliğine sahip olmakla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Daire tipine göre; ankastre mutfak seti, klima, balkon hariç camlarda otomatik panjur, daire girişlerinde ayakkabılık, çamaşır makinası ve ütü odası ve kiler odası gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

MilsaPark Residence konumu hakkında

Proje, Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi Günevler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şeyh Şamil Bulvarı’nda yükselen proje yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

MilsaPark Residence fiyatları ne kadar?

Hemen tapu teslim durumundaki MilsaPark Residence projesinde konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Brüt 85 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 128 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 155 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 198 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.150.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (554) 387 94 62 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…