Kategoriler
Proje Haberleri

Mina Towers nerede yükseliyor

Başaran Gayrimenkul Yatırım firmasının imzası ile Mina Towers projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul iline bağlı bulunan Kadıköy ilçesinde inşa ediliyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken projenin çalışmalarına tüm hızıyla devam ediliyor. Söz konusu olan projedeki konutların önümüzdeki yıl içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Bahsi geçen proje modern mimarisinin yanı sıra yüksek blokları ile de bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Projede yer alan konutlar yirmi dört katlı bloklardan oluşuyor. Mina Towers projesi bünyesinde bin 500 konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Mina Towers projesinde yer alan konutlar 1+1’den 5+1’e kadar değişiklik gösteren konut tiplerinden oluşuyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise 62 metrekare ile 299 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Bahsi geçen projedeki konutlar Özel Sokak No:4-1’de konumlandırılmış durumda. Mina Towers projesindeki konutlar Dumlupınar mevkiinde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan 1+1 konutların fiyatları 520 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen konutlardan 2+1 daire tipindekiler ise 810 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Söz konusu projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 150 bin TL’den başlıyor. Mina Towers projesinde bulunan 4+1 konutlar 1 milyon 990 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Bahsi geçen projedeki 5+1 konutların fiyatları ise 2 milyon 400 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutların çalışmalarının 2020 yılı içerisinde tamamlanması ve ardından da alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 4446261