Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mint Levent Olive ön talep topluyor

İçerisinde 14 ve 2 katlı olmak üzere iki blokun yer alacağı Mint Levent Olive projesinde 242 adet konut ve 1 adet ticari ünite inşa edilecek. Mint Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmesi planlanan proje, şu an ön talep aşamasında bulunuyor.

Mint Levent Olive projesindeki sosyal donatılar bahçe alanında bulunacak. Olive Bahçe‘de çocuk oyun alanı, koşu parkuru, yürüş parkurunun yanı sıra çeşitli spor aletleri de yer alacak. Açık havada çeşitli etkinliklere de yer verileceği belirtilirken projeye göre bahçe içerisinde şezlongların da bulunması planlanıyor.

Öte yandan site alanı içerisinde bilardo, dart, satranç, langırt gibi oyun oynama imkânı da sunulacak. Bu alanda film gösterileri de gerçekleşecek. İstanbul’un Avrupa Yakası’na kurulacak projede belli noktalara araç servisi de bulunacak.

Projedeki 1+1 tipindeki konutlar brüt 48,15 (net 29,54) metrekare genişliği ile brüt 77,26 (net 47,40) metrekare genişliği arasında 2+1 tipindeki daireler brüt 65,41 (net 40,13) metrekare genişliği ile brüt 157,26 (net 96,48) metrekare genişliği arasında inşa edilmesi planlanıyor.

Mint Levent Olive nerede bulunuyor?

İstanbul’un iş merkezleriyle anılan Levent Mahallesi’nde inşa edilen proje, Beşiktaş ve Kâğıthane ilçe sınırlarını paylaşıyor.

Levent’ten Sinanpaşa Mahallesi’ne toplu taşıma ile yaklaşık 20 dakika sürerken projenin konumu Şişli, Beyoğlu gibi önemli merkezlere kısa mesafede ulaşım imkânı sunuyor. Sinanpaşa Mahallesi ise Beşiktaş’ın merkezi durumunda. Projenin konumu yalnızca Avrupa Yakası’nın cazibe merkezlerine kolay ulaşım imkânı sunmuyor. Aynı zamanda projenin konumundan İstanbul’un karşı yakasına geçmek de kolay durumda.

Metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan proje, vapur hatlarının yanı sıra Marmaray veya metrobüs aktarmayla 1 saat içinde Anadolu Yakası’nın gözde ilçesi Kadıköy’e ulaşım imkânı sunuyor. Ayrıca, proje, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakın mesafelerde bulunuyor.

Telsizler Mahallesi, Bordo Sokak, No: 3 34410 – Kâğıthane / İstanbul posta adresinde konumlandırılacak olan proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz:

 0212 288 00 00