Kategoriler
Proje Haberleri

Mint Şişli fiyat

Mint firmasının imzası ile Mint Şişli projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje İstanbul ilinin Şişli ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Konumlandırıldığı ilçe ve yapımcı firmasından ismini alan proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Tek bloktan meydana gelen söz konusu proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlar da barındırıyor.

Bahsi geçen proje bu kapsamda yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Söz konusu olan porje beklemek istemeyen alıcılara kolaylık sağlarken, zaman sıkıntısı olan alıcıların da dikkatinden kaçmıyor.  Mint Şişli projesi beş katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen proje bünyesinde 77 konut barındıracak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Bahsi geçen konutlar Gülbahar Mahallesi Galata Deresi Caddesi’nde konumlandırılmış durumda. Mint Şişli projesi lokasyonu ile de dikkat çekiyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de ona göre değişiklik gösteriyor. Mint Şişli projesinde bulunan konutlar 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak inşa edilmiş durumda. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 53,28 metrekare ile 119,29 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları 441 bin TL ile 880 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre farklılık göstermekte. Mint Şişli projesindeki 1+0 konutlar 441 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen 1+1 konutlar ise 504 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 2+1 konutlar da 880 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Bu yıl içerisinde tamamlanan projedeki konutlar hemen teslim durumunda.

Telefon: 0212 288 00 00