Kategoriler
Proje Haberleri

Mirage Marina Bodrum satışları devam ediyor

Muğla İli, Bodrum İlçesi’nde yer alan Bardakçı’da Mirage Marina Bodrum projesi, yatırımcılara önemli fırsatlar sunmaktadır. Side Gayrimenkul Yatırım firması tarafından hayata geçirilen bu konut projesi, 12 ay boyunca yaşamın devam edebileceği şekilde tasarlanmıştır. Mirage Marina Bodrum, konumu, manzarası ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken bir projedir. Satışlar da hızla devam etmektedir.

Mirage Marina Bodrum Projesi

Bodrum konut projesi, yenilikçi mimari yaklaşımı ve her evde sunduğu teknolojik donanımı ile en kaliteli ürünlerle düzenlenmiştir. Bodrum Marina’ya sadece 10 dakika, Bardakçı Koyu’na ise 5 dakika yürüme mesafesindedir. Proje, doğanın huzurunu rezidans konforuyla birleştirerek yaşam sürenlere sonsuz bir huzur sunmaktadır.

Mirage Marina Bodrum, sadece konut değil aynı zamanda sosyal alanlarıyla da dikkat çeken bir projedir. Proje içerisinde yeşil alanlar ve begonvillerle süslenmiş alanlar bulunmaktadır. Bu sosyal alanlar, sakinlerin rahatlaması ve keyifli zaman geçirmesi için tasarlanmıştır.

Mirage Marina Evleri Rezidans Konforu ve Akıllı Ev Sistemleri

Bodrum konut projesi, bir rezidans projesi olarak tasarlanmıştır. Evler, akıllı ev sistemleriyle donatılmıştır. İklimlendirme, VRV sistemleri aracılığıyla gerçekleştirmektedir. Bu sistemler internet üzerinden kontrol edilebilmektedir. Bu sayede sadece yaz aylarında değil, dört mevsim boyunca kullanılabilen bir yaşam alanı oluşturulmuştur.

Mirage Marina Daire Planları

Mirage Marina projesi toplam 50 adet daireden oluşmaktadır. Daireler üç katlı bloklarda yer almaktadır. Proje içerisinde 2+1 flat daireler (90 m2), 3+1 dubleks daireler (180 m2) ve tripleks daireler (270 m2) gibi çeşitli daire seçenekleri sunulmaktadır.

Mirage Marina Bodrum fiyatları ne kadar?

Konut projesindeki satılık daire fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 8 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

2+1 tip dairelerin fiyatları 8 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır. Bu dairelerin brüt alanı 90 metrekaredir.

3+1 tip dairelerin fiyatları 12 milyon 550 bin TL’den başlamaktadır. Bu dairelerin brüt alanı 180 metrekaredir.

Ayrıca 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 19 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır. Bu dairelerin brüt alanı ise 270 metrekaredir.

Mirage Marina Bodrum nerede?

Konut projesi Bodrum Marina’ya 10 dakika, Bardakçı Koyu’na 5 dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca proje 4 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde konumlanmaktadır.

Sıkça Sorulan Sorular

Mirage Marina Bodrum projesi ne zaman tamamlanacak?

Proje tamamlanmış durumdadır.

Projedeki daireler hangi özelliklere sahiptir?

Daireler akıllı ev sistemleriyle donatılmış olup, iklimlendirme VRV sistemleriyle sağlanır.

Kaç adet daire bulunmaktadır?

Proje toplam 50 adet daireden oluşmaktadır.

Satılık daire fiyatları ne kadar?

Fiyatlar daire tipine, büyüklüğüne, kata ve cephelere göre değişmektedir. Başlangıç fiyatları 8 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde hangi daire tipleri bulunmaktadır?

Proje içerisinde 2+1 flat daireler, 3+1 dubleks daireler ve tripleks daireler gibi çeşitli daire seçenekleri bulunmaktadır.

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi için 0252 319 70 39 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…