Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Modda Bulvar 0.99’luk sabit faiz kampanyası

Modda Bulvar projesi Bornova, Kamil Tunca Bulvarı üzerinde yükselen eşsiz bir konut projedir. Söz konusu proje, uyguladığı 0,99’luk sabit faiz kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekmektedir. Projenin, ilk etap satışının yüzde 95’inin tamamlanmış olup yaşam başlamak üzere. Modda Bulvar’da yatırım fırsatları son kalan dairelerde devam etmektedir. Üstelik konut sahipleri hemen tapu avantajını da sahip olmaktadır.

Satış ve Pazarlama Yöneticisi Cem Tekoral, Modda Bulvar projesi hakkında bilgi vermiştir. Tekoral; “2023 yılına hızlı bir başlangıç yaparak 0,99’luk uygun sabit faiz kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere önemli bir fırsat sunmaktadır. Proje, cazip fiyat seçenekleri, ulaşım olanakları, sosyal donatıları ve ticari alanlarıyla talep görmektedir. Birinci Etap 2 Blokta 326 dairenin teslimatı tamamlanmıştır. Ayrıca toplam 5 blok 1.050 konuttan oluşan projenin birinci etabı ise yüzde 95 oranında satılmıştır. Modda Bulvar projesi bünyesinde bulunan işletmelerle resmi görüşmeler de devam etmektedir. Banka, kafe, restoran, kozmetik, mobilya ve diğer ihtiyaçlara yönelik kurumsal markaların bir arada hizmet verecektir. Bununla birlikte bölge yeni bir yaşam merkezine kavuşacak.” şeklinde konuşmuştur.

Modda Bulvar bölgenin çekim merkezi olacak

Tekoral, Modda Bulvar projesinde 15.000 metrekarelik AVM konseptli çarşı alanı bulunduğunu aktarımıştır. Üstelik önemli markaları bir arada sunacağını kaydetti. Ayrıca Tekoral; “Bölgede bir çekim merkezi durumuna gelecek proje, sunduğu geniş sosyal imkanlarıyla birlikte zemin kattaki çarşı konseptiyle de dikkat çekiyor. Proje, süpermarket, cafe-restaurant, kuaför, eczane, banka gibi ihtiyacınız olan tüm ticari alanları bir arada sunulmaktadır. Üstelik proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonu ve etkinlik alanları öne çıkmaktadır. Üst katlarda ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire tipleri yer almaktadır. Daire tipleri kendi içindeki alternatifleriyle müşteriye çeşitlilik sunabilmektedir” ifadelerini kullanmıştır.

Ulaşım olanakları ile dikkat çekiyor

Cem Tekoral, projenin Sign of The City Premium 2018 En İyi Karma Kullanım kategorisinde ‘Premium Proje’ seçildiğini aktarmıştır. Ayrıca Modda Bulvar’ın bölgeye değer katacağını da sözlerine eklemiştir. Tekoral; “Proje, sağlam altyapısı, modern inşaat teknikleri ve kullanılan malzeme kalitesiyle depreme dayanıklı şekilde inşa edilmiştir. Proje, yapımı devam eden Buca – Bornova Uçan Yol bütün çevre yolu bağlantılarına yakın konumdadır. Üstelik ulaşımda sağladığı bu avantajla da bir adım öne çıkmaktadır. Mevcut İzmir Otogarı Hafif Raylı Sistem ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hatları ile güçlendirilecektir. Ayrıca proje de yenilenecek İzmir Ana Transfer Merkezine 500 metre mesafedeki konumuyla önemli bir ulaşım fırsatı sağlıyor. İzmir’in kesişme noktası olarak konumlandırılan proje, İstanbul – Ankara otoban bağlantısına 1 kilometre uzaklıktadır. Yaşar Üniversitesi’ne 2 kilometre ve Ege Üniversitesi’ne 4 kilometre uzaklıktadır. Bununla birlikte Alsancak’a 5 kilometrelik mesafede olmaktadır. Şehrin tam merkezinde yeni metro hattının hemen önünden geçmesi her noktaya kolay ulaşımıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunmaktadır.” Sözlerini kaydetmiştir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…