Kategoriler
Proje Haberleri

Modda Bulvar ile her şey evinizin altında

Modda Bulvar projesi, Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde yükselmekte olup yaşamın başlamak üzere. Söz konusu proje bünyesindeki çağdaş yaşam ve alışveriş olanaklarıyla bir evden çok daha fazlasını sunuyor. Günümüzün hızlı yaşam şekline yanıt verir nitelikteki sosyal yaşam ve ticari alanlarıyla da dikkat çekmektedir. Üstelik proje, ev sahiplerini yeni nesil bir yaşam şekliyle buluşturuyor.

Modda Bulvar Satış ve Pazarlama Yöneticisi Cem Tekoral proje hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur. Tekoral, ‘Her şey evinizin altında’ sloganıyla, sosyal alanlar ve alışveriş olanaklarını bir araya getirdiklerini aktarmıştır. Ayrıca Tekoral; “Artık zamanla yarıştığımız günümüzde hem sizin hem de evinizin bütün ihtiyaçlarını AVM konseptindeki Modda Çarşı’da buluşturduk. Bu sayede yeni nesil bir yaşam tarzı sunuyoruz. Modda Bulvar, yapımı devam eden uçan yol ve çevre yolu bağlantılarına yakın konumuyla tercih edilmektedir. Bununla birlikte cazip fiyat seçenekleri, ulaşım imkanları, sosyal donatıları ve ticari alanlarıyla oldukça ilgi görüyor. Toplam 5 blok 1050 daireden oluşan projenin ilk etabı ise yüzde 95 oranında satılmıştır. Yatırım fırsatları son kalan dairelerde devam ediyor. Üstelik konut sahipleri cazip fiyat seçenekleri ve hemen tapu fırsatlarını da yaşıyor.” şeklinde konuşmuştur.

Modda Bulvar bölgenin çekim merkezi haline gelecek

Cem Tekoral, Modda Bulvar projesinde 15.000 metrekarelik AVM konseptli çarşı alanı yer aldığını belirtmiştir. Bununla birlikte önemli markaları bir arada sunacağını aktardı. Tekoral; “Projemiz, bölgede bir çekim merkezi durumuna gelecek. Ayrıca sunduğu geniş sosyal olanaklarla birlikte zemin kattaki çarşı konseptiyle de tercih edilmektedir. Modda Çarşı’da yer almak isteyen işletmelerle resmi görüşmelerimiz devam ediyor. Üstelik proje yoğun talep görüyor. Modda Çarşı, süpermarket, cafe-restaurant, kuaför, eczane, banka gibi ihtiyacınız olan bütün ticari alanları bir arada sunmaktadır. Proje içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonu ve etkinlik alanları ile eşsiz bir yaşam fırsatı mevcuttur. Üst katlarda ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire tipleri yer almaktadır. Ayrıca daire tipleri kendi içindeki alternatifleriyle müşteriye çeşitlilik sunabiliyor.” ifadelerini kullanmıştır.

Kolay ulaşımıyla ayrıcalıklı yaşam sunuyor

Tekoral, Sign of The City Premium 2018 En İyi Karma Kullanım kategorisinde ‘Premium Proje’ seçilen Modda Bulvar projesinin bölgeye değer katacağını ifade etti. Ayrıca Cem Tekoral; “Bahsi geçen proje sağlam altyapısı, modern inşaat teknikleri ve kullanılan malzeme kalitesiyle depreme dayanıklı olarak inşa edilmiştir. Proje, yapımı devam eden Buca – Bornova Uçan Yol tüm çevre yolu bağlantılarına yakın konumdadır. Bu konumuyla ulaşımda sağladığı avantajla da bir adım öne çıkmaktadır. Mevcut İzmir Otogarı Hafif Raylı Sistem ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren (YHT) hatları ile güçlendirilecektir. Üstelik yenilenecek İzmir Ana Transfer Merkezine 500 metre mesafedeki konumuyla önemli bir ulaşım avantajı da sağlamaktadır. İzmir’in kesişme noktası olarak konumlandırılan proje, İstanbul – Ankara otoban bağlantısına 1 kilometre uzaklıktadır. Yaşar Üniversitesi’ne 2 kilometre, Ege Üniversitesi’ne 4 kilometre, Alsancak’a 5 kilometrelik mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte kentin tam merkezinde yeni metro hattının hemen önünden geçmesi her noktaya kolay ulaşımıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunmaktadır.” ifadelerini kullanmıştır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…