Kategoriler
Proje Haberleri

Modda Özlüce satışları başladı

Modda Özlüce projesi merkezi konumu ve ayrıcalık yaşam fırsatı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Ocak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında tek blok üzerinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ocak İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede 6 katlı modern tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satıştaki 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 55 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 108 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Dış özellikler içerisinde asansör, jeneratör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmakta olup bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, Hilton lavabo, duşakabin, beyaz eşya, vestiyer, gömme dolap, klima, mobilya ve termosifon gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Modda Özlüce konumu hakkında

Söz konusu konut projesi, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 29 Ekim Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumu ile dikkat çeken proje doğa ve şehir manzarasına hakimdir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Modda Özlüce fiyatları ne kadar?

Yatırım değeri yüksek olan Modda Özlüce projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 80 metrekare olan 1 artı 1 daireler 2 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 160 metrekare olan 2 artı 1 daireler 3 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için (0224) 483 62 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…